2777
2789
عنوان

قناهت و خوشبختی بچگیمو میخوام ..

113 بازدید | 8 پست

بچه ها من یادمه که مانتو کلاس اولم رو تا کلاس پنجم ابتدایی میپوشیدم .. بعد توپولو امم بودم یه عکس دارم تو کلاس پنجم ، مانتوم اندازه ی بلوز شذه اومده رو شکمم ، مقنعه مم تا سره شونه هام تقریبا .. تازه اونقدر از قیافه ی خودم بی اطلاع بودم که ژست ژکوندم گرفته بودم تو عکس :)

ان موقع نمیدونستم تیپ چیه و اصلا چه شکلی ام ، یادمه که تو آینه هم نیگا نمیکردم ، کلا تا دانشگاه دو تا دونه مانتو یکی رنگ قهوه ای جنس ریون با یقه ی ساتن قهوه ای  و یکی ام به رنگ فیلی (طوسی) بود که تا مچ پام میرسید ، مامانم خیلیی ارزون خریده بود، اولین بار مانتو قهوه ای ریونه رو که پرو کرده بودم مامانم میگفت وای شبیه ملکه ها شدی، منم باورم شده بود ،اسمشو گذاشته بودم مانتو ملکه ای و فقط تو مهمونیا  که میخواستم خانوم و زیبا شم میپوشیدمش و وقتی می پوشیدمش خیلی  فکر میکردم که خوشتیپم و همه برام میمیرن  :) اون خاکستریه هم با مقنعه سرمه ای ست میکردم و ژست اسپرت باش میگرفتم :)

تو بچگی یه سری میوه ها رو اصن نمیشنا ختیم :) بعد با مامانم میرفتیم چارشنبه بازار، میوه پلاسیده ها و له شده ها رو میخریدیم و همونا رو میاوردیم خونه میخوردیم یا لواشک میکردیم :) تازه اون موقع بهمون خیلی سفارش می شد رفتید مهمونی موز برندارید ها، اگه م بر میداشتیم از دستمون میگرفتن میزاشتن تو ظرف میوه ..  :)

یه بار خونه ی خالم بودیم ، اون موقع ها که تازه رانی و شکلات هیس اومده بود، دخترخاله بزرگم از سر کار اومده بودو برام رانی و بادوم زمینی و هیس خریده بود ..انقده ذوق کرده بودم که دلم نمیومذ بخورمشون و هی ماچش میردم از خوشحالی .. یادش بخیر که چقد بادوم زمینی هاشو مکیدم.. اخه دلم نمیومد بجوم زود تموم شه :) 

بادکنک و تخم مرغ شانسی ام که واسمون نمیگرفتن ، مامانم هممممیشه میگفت پر رو میشیم و هرگز نگرفت برام ، بعد منم با نایلون یا هر هزار سال یه بار اگه خوش شانس بودم  با این دستکش لاتکس بیمارستانی ها ، بادکنک درست میکردم و روش نقاشی میکشیدمو کلی باش بازی میکردم و نخ میکردم هوا میکردمش و کیف میکردمممممم، الانم که بزرگ شدم  هر چند وقت یه بار برا خودم تخم مرغ شانسی میگیرم و ککاووشو میخورم، اخه همش تو فکر این بودم که کاکاود تخم مرغ شانسی چه مزه ایه :) 

قبلنا پفک نمکی 25 تومن اینا بودش بعد که 150 تومن شده بود من قاطی کردم ، داشتم استشهاد محلی جمع میکردم که چرا قیمتشو گرون کرده و پیش هرکی میرفتم برای شکایت، عرض می کردم که حداقل 25 تومن 25 تومن زیادش کنن نه یه هویی :) 

راستشو بخواین من بچگی هام بیشتر تو کف شرت بودم .. دلم میخواست شرت خوشگل داشته باشم، تنها شرت  زیبام که مورد علاقه م بود نقاشی  تام و جری روش بود که دون دون شده بود و اخری ها دیگه دلم نمیومد بپوشمش:)بعد  اولین باری که برای خودم خرید کردم شرت قرمز خوشکل بودش:) 

من چیز بذی یادم نمیاد اون موقع ها خیلی خندون و شاد بودیم .. اصلا به کفش و لباس و خوراکی و این چیزا فکر نمیکردیم و فقط خوش بودیم .. یادش بخیییییر :) 

میگمااا بخوام بچه دار شم ، بچمم مث خودم سرخوش و خوشبخت میشه یا نه ؟ میترسم نیاز هاشو درک نکنم :(

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😂

خوب قدیما اکثرا مثل شما بودن حالا کم و بیش...

من خودم یادمه دختر همسایمون یه جفت دمپایی پلاستیکی خریده بود اندازش نبود بعد مامانش گفت برو به مامانت نشون بده اگه خواست بر داره واست ،اندازم بود اما مامانم گفت نه،الان یه جا کفشی دارم که هر کدوم کفشامو شاید دو سه بار پوشیدم.

خوب مسلما بچه ی شما تو جامعه امروز هست و هرگز نمیتونه با اون شرایط شما احساس خوشی کنه اما به اینم بستگی داره شما چطور تربیتش کنید قانع یا زیاده خواه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
خیلی باحالی اومدی فقط واسه غلط املایی😆😆😆😆😆😆

واقعا عنوان تاپیکو خواندم اومدم ببینم قناهت چیه که دوستمون ارزوشو داره گفتم شاید کلمه ایه که نمیدونم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

چقدرررر قشنگ تعریف کردی😍

معلومه که خوشبخت میشه البته قبل اینکه بچه دار شید نمیگم کلی ولی بهتره از اکثر لحاظ برای شرایط بچه داری آماده باشی 

همین که با بچت همراه باشی و از بودنتون با همدیگه لذت ببرین و عشق بورزید به همدیگه معلومه خوشبخت میشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن