2777
2789
عنوان

بچه ها من حرف بدي زدم يا خوب + عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست

در مورد مالی هم تا نامزدین همینه....هیچ کاری نمیتونی بکنی....والا مال شما بن کالاست...شوهر من نصف خونشونو و کل وسیله های خونشونو که نو کردن رو خرید بدون هیج چشم داشتی تازه کمتر از همه بهش احترام میذارن....این چیزا هست کاریش نمیشه کرد....خیلی سخت میشه تغییرش داد....بهتره حرص نخوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا كاري ندارم  ولي اين فرق گذاشتنش خيلي زشته  بحث مقايسه تو احترامه  ما ميخوا ...

خیلی اصرار کرد بهت شما خیلی رک بهش گفتی نمیام نمیخوام باهاتون قاطی بشم ی ذره سیاست داشته باش الان اون چت رو.نشون همسرت بده بکل نظر همسرت نسبت بهت عوض می شه ها ..بعد ناحقی بزرگتر کنن خدای نکرده همسرت پشتت نمی ایسته...ظاهرو همیشه حفظ کن...الان شما می گی عقد با عروسی ی جشن فاصله داره ولی جور دیگه رفتار می کنی و میگی. من تو جمعتون باشم شانم حفظ نمی شه صورت خوشی نداره..چرا؟چون عقدی و ی ملاحظاتی داره پس فعلا حرف کارت رو اصلا ب همسرت نگو...ازدواج کردی خودش میاد دو دستی تقدیمت می کنه نگران نباش

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
همه مردا همینن...اینا همه جا داره....تو الان رک بگی میگه این شمشیر و از رو بسته....اونا رو نگا چه با ...

اخه ميدوني بديش چيه اينكه وقتي ميرم خونشون مادرش يهو ميگه چه عجب اووومدي ما گفتيم قهري نمياي 

واقعا حرصم ميگيره ميخواد منو خراب كنه انگار 

واسه همين به شوهرم ميگه كه بدونه جريانو 

چون قيلا كه نميگفتم بهش و كمتر ميرفتم خونشون هي ميگفت را نمياي همه ميگن بيا تو نمياي 

اخر گفتم بزار بهش بكم كه چرا نميام 

خب ۱۵ سال بچه است هیچکی از یه بچه توقع حمایت مالی نداره

اتفاقا برعكس 

چون سنش كمه و خرج نداره و مسوليت نداره اگر كسي چشم داشته باشه راحت ميتونه ازش بگيره 

ولي وقتي سنش بره بالا خودش درگير خرج زندگي باشه اين ستمه يكي به اسم مادر كه خودش يه ٥٠٠ تومني از روز عقد تا الان كمك نكرده ! حتي كادويي هم گرفتن شوهرم پولشو داده 

ولي به نام اونا ! حالا بياد تيغم بزنه 

خیلی اصرار کرد بهت شما خیلی رک بهش گفتی نمیام نمیخوام باهاتون قاطی بشم ی ذره سیاست داشته باش الان او ...

ببين اخه بالا ام گفتم 

يه داماد دارن خيلي كم ميادو ميره 

هزوقت اون مياد مادره انگار شاه اومده خونش سنگ تموم ميزاره 

من خودم خيلي ادم خوش قلبيم خدا شاهده 

ولي انقد موذي بازي ديدم كه حتي دوس ندارم برم خونشون ديگه 

مثلا مادرش به من بي احتراميو ميكنه 

بعد من كمتر ميرم خونشون يا دير به دير جلو شوهرم و پدرش بلند ميگه چه عجججب اووومدي ما گفتيم حتما قهر كردي !!! 

واسه همين من مجبورم بگم به شوهرم كه چرا نميام و ناراحتم 

اخه ميدوني بديش چيه اينكه وقتي ميرم خونشون مادرش يهو ميگه چه عجب اووومدي ما گفتيم قهري نمياي  ...

این سری بگو نه والا من قهر مهر بلد نیستم...چون خودم اینطوری نیستم اصلا فکرمم نمی ره که کسی بخاد قهر کنه تره جایی....فقط بدون گیر آدمهای زرنگی افتادی....توام خنده خنده همونجا جوابشونو بده بزار ضایع بشن بترسن...جایی که شوهرت نیس تند جواب بده با اخم

این سری بگو نه والا من قهر مهر بلد نیستم...چون خودم اینطوری نیستم اصلا فکرمم نمی ره که کسی بخاد قهر ...

اره انفاقا گفتم كسي منو دعوت نكرده بود كه بيام ! مگه كسي گفت بيا و نيمدم؟؟؟ 

بعد مادرش خودشو جمع كرد گفت نه مگه تو غريبه اي دعوت نميخواد كه

ببين اخه بالا ام گفتم  يه داماد دارن خيلي كم ميادو ميره  هزوقت اون مياد مادره انگار شاه ...

تو خودتو با داماد مقایسه نکن گلم....اون دامادش و دخترش دستش....تو عروسی و اون مادر شوهرت....خیلی فرقشه

...توام همش با پدر شوهرت گرم بگیر و بچسب بهش....

این سری بگو نه والا من قهر مهر بلد نیستم...چون خودم اینطوری نیستم اصلا فکرمم نمی ره که کسی بخاد قهر ...

بعد اخه ميدوني چيه 

همه تفريح و گردشش با داماد دخترشه اونموقع منو شوهرمو نميشناسه حتي ز نميرنه به شوهرم بگم تو كجايي غذا داري اصلا بخوري 

ولي موقع گيلاس چيني و زحمت ميشه ياد پسرش ميوفته مسگه برو زنتم بردار بريم 

فكر ميكنه ادم خره 

اره انفاقا گفتم كسي منو دعوت نكرده بود كه بيام ! مگه كسي گفت بيا و نيمدم؟؟؟  بعد مادرش خودشو ج ...

همون دیگه جوری جواب بده جای جواب دوباره اون نباشه...خب راست میگه عروس و که هر دقیقه دعوت نمیکنن....جاری هم داری؟؟؟

تو خودتو با داماد مقایسه نکن گلم....اون دامادش و دخترش دستش....تو عروسی و اون مادر شوهرت....خیلی فرق ...

نه بحث مقايسه نيس 

بحث اينه كه اون دامادش كه محل نميزاره و كم مياد انگار احترام بالا تري داره 

بخدا يه نوه اتيش داره هميشه مادر شوهرم نگه ميدارش هميشه خونه اوناس 

دخترش ولي يه ليوان بلند نميكنه بزاره رو كابينت 

چند روز بود ز ميزد بيا موهامو رنگ كن دخترش نميومد اخر من دلم سوخت رنگ گزاشتم براش 

در حد خودم كم نزاشتم از احترام و محبت 

ولي اونا چي؟؟؟ 

بخدا خودشون يه تك ريالي كمك نكردن به شوهرم بعد هي جلو ما ميشينه ميگه عروس فلاني باباش خونه داد بهشون 

انگار وظيفه پدر دختره

همون دیگه جوری جواب بده جای جواب دوباره اون نباشه...خب راست میگه عروس و که هر دقیقه دعوت نمیکنن....ج ...

ن بابا من كه زياد نميرم 

منظورم از دعوت اون دعوت رسمي نيس 

بيشتر ميخواستم حرفمو برسونم بهش كه كي گفتيد بيا كه من بيام

نه بحث مقايسه نيس  بحث اينه كه اون دامادش كه محل نميزاره و كم مياد انگار احترام بالا تري داره& ...

باید با این قضیه کنار بیای....رابطه اونا رو بیخیال اونا مادر و دخترن....تو حد و حدود خودتو داشته باش....اگر دخترش آدمه و خوبه با یکی شون یکم صمیمی تر شو و باهاش طرح دوستی بریز که هواتو داشته باشه اگرم نه که ولش کن