2777
2789
عنوان

بچه ها من حرف بدي زدم يا خوب + عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست

رابطه مامانش و نامزدت با احترام به شما چندان ربطى نداره

مخصوصا كه نامزد هستيد نميشه گفت داره از زندگيتون كم ميذاره

ولى همينطورى دورى و دوستى رو حفظ كن خوبه

تو چتتونم چيز بدى نديدم خوب نوشتى كلا

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه مامانش و نامزدت با احترام به شما چندان ربطى نداره مخصوصا كه نامزد هستيد نميشه گفت داره از زند ...

شت 

يعني چي به من ربطي نداره ؟؟؟ 

اصلا دركتون نميكنم 

فرق عقد ازدواج يه جشن عروسيه فقط؟؟؟ 

واقعا ك

دختر خوب اشتباه کردی دیگه گلم حالا اونا جلو شوهرت میگن بیارش بعد بهت نمیگن شوهرتم میگه خوبن حتما ولی تو صاف صاف میگی نمیخام قاطی شم و اینا میگه حتما این مشکل داره.اتفاقا همیشه جلو شوهرت بگو دوس دارم با خواهرات صمیمی باشم بشن مثل خواهر خودم و از این جور حرفا بعد تو رو خودشون اصلا قاطی نشو هرچی به شوهرت بگن قبول نمیکنه میگه اینطوری نیس.نمیخاستی بری یه چی دیگه میگفتی

پس شوهرم بره كار كنه بياره بده مادرش چون هنوز عقديم؟؟ با اين تصور چجوري براي خودمون جمع كنيم پس بعد ...

درامد هرکسی باید برای خودش و ایندش باشه 

کار کردن و پول دادن با بن کالا فرق میکنه 

کالا برای خونه مصرف میشه خب زشته پسر یا دختری که هنوز خونه نداره کالاها رو از خونه پدرمادرش دریغ کنه.

خب تا وقتی عقدید و هنوز زیر یه سقف نیستید بن کالاش میرسه به مادرش دیگه پسر اون خونه است فعلا

بن كارتش از باباش به ارث نرسيده كه 

از جيب خودش هرماه كم ميشه يه مقدار اونجا ريخته ميشه

درامد هرکسی باید برای خودش و ایندش باشه  کار کردن و پول دادن با بن کالا فرق میکنه  کالا ...

والا خانواده من اصلا سو استفاده نيمكنن 

من اينچيزارر تو خانوادم نديدم من با اينكه شاغل نيستم از پول تو جيبيم ٥ تومن برا خونه جيزي بگيرم مامانم شبش بهم ميده 

پس شوهرم بره كار كنه بياره بده مادرش چون هنوز عقديم؟؟ با اين تصور چجوري براي خودمون جمع كنيم پس بعد ...

ببين پول دادن قضيه ش فرق داره اگه نامزدت خودش ميخواد عروسى بگيره ديگه بايد پولاشو جمع كنه

ولى درمورد بن چون فعلا شوهرت توى اون خونست بهرحال

ضمن اينكه تو مخالف م باشى كارى نميتونى كنى الان حرفشو پيش بكشى بد ميشه

بينتون خداى نكرده اختلاف ميفته

بذار بعد عروسى كه ديگه حق داشته باشى

با خواهرشوهرتم خودتو مقايسه نكنننن اصلا

دنبال تلخ كردن رابطتونى مگه

همه مادرا دامادو تحويل ميگيرن

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
دختر خوب اشتباه کردی دیگه گلم حالا اونا جلو شوهرت میگن بیارش بعد بهت نمیگن شوهرتم میگه خوبن حتما ولی ...

اره خودمم اين حس رو دارم 

ولي شوهر من دو هزاريش خيلي كجه خيلياااا ازون مرداس كه اصلا تو باغ اينچيزا نيس

بايد يه حرفو انقد رك گفت بهش تا بفهمه 

وگرنه با يه ناراحت شدم و اينا فقط همون لحظه يادشه فرداش يادش ميره

والا خانواده من اصلا سو استفاده نيمكنن  من اينچيزارر تو خانوادم نديدم من با اينكه شاغل نيستم ا ...

خب پسر با دختر فرق میکنه

پسرا تا وقتی مجردن خانواده ازشون انتظار دارن و این یه چیز طبیعی و نرماله

بهتره زودتر برید سر خونه زندگیتون تا ایشون هم متاهل به حساب بیاد 

الان یجورایی نه متاهله نه مجرد

ببين پول دادن قضيه ش فرق داره اگه نامزدت خودش ميخواد عروسى بگيره ديگه بايد پولاشو جمع كنه ولى ...

من اصلا كاري ندارم 

ولي اين فرق گذاشتنش خيلي زشته 

بحث مقايسه تو احترامه 

ما ميخواستيم بريم اربعين من سال اول نامزديم تنها بودم 

مادرش نكرد بگه امثال با پسرم و زنش برم ( با اينكه صد بار رفته) رفت با دامادش و دوستاي دامادش رفت😐😐😐😐

خب پسر با دختر فرق میکنه پسرا تا وقتی مجردن خانواده ازشون انتظار دارن و این یه چیز طبیعی و نرماله ...

تو خانواده ما اصلا اينطور نيس 

برادر من ١٥ سالشه

با پولي كه گرفته از پدر مادرم ١٥ تومن كرده پولشو

ما اصلا ١ لحظه انتظار نداريم ١ هزاري بياد خرج كنه 

اين وظيفه پدر مادره وقتي قدرت مالي داره بچشو ساپورت كنه نه وظيفه بچه

اره خودمم اين حس رو دارم  ولي شوهر من دو هزاريش خيلي كجه خيلياااا ازون مرداس كه اصلا تو باغ اي ...

همه مردا همینن...اینا همه جا داره....تو الان رک بگی میگه این شمشیر و از رو بسته....اونا رو نگا چه با سیاست...تو فعلا هیچی نگو یعنی هیچی....بعدا رفتی خونه خودت توام همین کارو کن پشت سر هی به شوهرت بگو بیان ولی جلو رو به خوش نگو مطمئن باش طرف مطلب و خودش میگیره اگر چیزی گفت یعنی منظور داشته توام حرف تو بزن بگو من اون موقع ناراحت نشدم چون فکر میکردم منظور ندارین  و از این حرفا....کلا زیاد این چیزا رو به شوهرت نگو بخدا بده میشی...خودت از پس خودت بر بیا...بذار از خودت بترسن و کاری بهت نداشته باشن...تا میتونی جلو شوهرت چای شیرین بازی در بیار...تازه اون چیزی گفت تو بگو نه خانوادت اینطوری نیستن تو اشتباه میکنی....ولی خودت بجا حالشونو بگیر...ببخشید طولانی شد ولی احساس کردم مثل قدیمای خودم بی سیاست میری جلو 

شت  يعني چي به من ربطي نداره ؟؟؟  اصلا دركتون نميكنم  فرق عقد ازدواج يه جشن عروسيه ...

شما بيا منو قورت بده😐

خب اين عرف هست چون با همديگه زندگى نميكنيد فعلا

من نظرمو گفتم عزيزم

تو خونواده خود منم بابام تا خرج نوه ها رم ميده دختر و پسر م فرقى نداره ولى شوهرم جهيزيه خواهرشو كامل خريد

تفاوت هست همه جا