سلام دوستان.من جمعه بویایی و چشاییمو از دست دادم رفتم سی تی اسکن ریه گفت سالمه.بعد آزمایش دادم گفت مشکوکی به کرونا.بعد دیروز همسرمم رفت آزمایش گفت مشکلی نداره.من آزمایش خودم و همسرم رو بردم یه دکتر دیگه نشون دادم گفت اصلا مشکلی نداری.بعدم یه قرص ویتامین آ و روی داد گفت بخور بویاییت برمیگرده.دیشب تا حالا که قرصا رو میخورم بویایی و چشاییم خوب شده.گفتم به شمام بگم مثل من شدین خیلی نترسین.
شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
دکتر اولی گفت مشکوکم ولی این دکتری که دیروز رفتم گفت نه کرونا نبوده.آخه علائمم فقط ۵ روز بود بعدش خو ...
عزيزم حالا شما فك كن كه علايم كرونا بوده ازت خواهش ميكنم بيرون ميرى ماسك بزن كه مشكلى برا كسى از طرف شما بيش نياد
خداروشكر كه مشكلى ندارين
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏