2777
2789
عنوان

وای بویاییم برگشت.خداروشکر😊

226 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.من جمعه بویایی و چشاییمو از دست دادم رفتم سی تی اسکن ریه گفت سالمه.بعد آزمایش دادم گفت مشکوکی به کرونا.بعد دیروز همسرمم رفت آزمایش گفت مشکلی نداره.من آزمایش خودم و همسرم رو بردم یه دکتر دیگه نشون دادم گفت اصلا مشکلی نداری.بعدم یه قرص ویتامین آ و روی داد گفت بخور بویاییت برمیگرده.دیشب تا حالا که قرصا رو میخورم بویایی و چشاییم خوب شده.گفتم به شمام بگم مثل من شدین خیلی نترسین.

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم کامل قرص لطفاااااا

یه کپسول روی.یه ویتامین آ ۵۰۰۰۰ که هفته ای یه دونه باید بخورم

يعنى كرونا گرفته بودين يانه؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
منم شوهرم تستش منفی شد اما همش میگه من کرونا دارم بدن درد داره

منم سردرد و گلو درد داشتم ولی سه روز بود بعدش خوب شد

يعنى كرونا گرفته بودين يانه؟

دکتر اولی گفت مشکوکم ولی این دکتری که دیروز رفتم گفت نه کرونا نبوده.آخه علائمم فقط ۵ روز بود بعدش خوب شدم 

دکتر اولی گفت مشکوکم ولی این دکتری که دیروز رفتم گفت نه کرونا نبوده.آخه علائمم فقط ۵ روز بود بعدش خو ...

عزيزم حالا شما فك كن كه علايم كرونا بوده ازت خواهش ميكنم بيرون ميرى ماسك بزن كه مشكلى برا كسى از طرف شما بيش نياد

خداروشكر كه مشكلى ندارين

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
عزيزم حالا شما فك كن كه علايم كرونا بوده ازت خواهش ميكنم بيرون ميرى ماسك بزن كه مشكلى برا كسى از طرف ...

من ۹ روزه تو خونم .امشب با فاصله و ماسک فقط یه سر رفتم بیرون.البته دکتر بهم گفت ناقلم نیستی