2777
2789
عنوان

همزاد

426 بازدید | 39 پست

سلام من خیلی وقتا احساس سنگینی دارم و اتفاقاتی برام افتاده حس کردم جنی چیزی بوده حالا نمیدونم چون میترسم ذهنم همه چی و ربط میده به جن یا واقعا هست 

بهم گفتن همزاد دارم لطفا بگین همزاد واقعیه نیست چیه چون کلا فکرم و بهم ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من یه مدته خواب جن و مار و گربه میبینم نمیدونم چرا میترسم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بهم گفته تو حموم باهامه موقع خواب کنارمه اگه تنها زندگی کنمم دیوونه میشم من همینجوریش از بچگی وحشت د ...

منم داشتم تو همه کارام گره بود بچه دار نمیشدم دعاشو گرفتم باردار شدم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
بهم گفته تو حموم باهامه موقع خواب کنارمه اگه تنها زندگی کنمم دیوونه میشم من همینجوریش از بچگی وحشت د ...

خب کنارت باشه نمیبینیش ک هی مدام ذکر بگو و نترس من گاهی اوقات صدا میشنوم یامیترسم سریع به ترسم غلبه میکنم میگم خب باشه ام چکار کنم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اخه این ب من گفته برا تو همیشه باهاته تنها زندگی کنی دیوونه میشی

همزاد خوب داریم همزاد بدم داریم بستگی داره همزادی ک باهاته خوب باشه یابد

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

به منم گفتن همزاد داری‌

و بخاطر اون هی سقط میشه

ولی من که میدونم دلیل علمی داره و دلیل همزاد چرته

شاید هرکسی همزاد داشته باشه

ولی بیخیاااال

من که برام مهم نیست

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!