بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
تو اینستا پر از کلیپ اموزش رقصه .اول که یکم تو خونه تمرین کنی و بدنت نرم بشه میتونی از فیگورا و حرکاتشون استفاده کنی به علاوه باید ناز و عشوه هم تو رقصت باشه خشک نرقصی .اکادمی رقص نیوشا و مهربانو خیلی قشنگ اموزش میدن میتونی استفاده کنی
زخمم کاریه...💔 هی تیر ایکشه... بریت و گل بگیت...💫 ای دل نخشه...💔 خدا بارون بزه...☁ ای زخمه بشور... خدا یا مرحمی... سی دلم بجو... خدا حالم بیه...💔 مه نونی چمه... یار کرده ولم...💔 سر تا پام غمه... خدایا تو چته...✌ مه بی مو بدی...😣 یه تیرناحقی...💘 و قلب مو زدی...💔😔