2777
2789

سلام بچه ها من تازه عروسم! اینجا اومدم نتیجه ی تحقیقاتمو لیست کردم واسه کسایی که مث من می خوان تلویزیون ال جی بخرن .. بهترینای ال جی به نرتیب  اینان .. 

بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدم که در رده اول تلویزیون های OLED ها هستن

ولی تلویزیونایی که ما واسه خونه هامون میخوایم یه تریب ایناست.

SM9000 سری 9 برای سال 2019 که تکنولوژیش نانوسله و بهترینه بازاره و 4کا واقعیه بعدش 

SK9000 سری9 برای سال 2018 هستش که اونم نانو سل هست و4K بعد

SK8500  هم خوبه و مال 2018 سری 8 است که نانو سل و سوپر اولترا اچ دی هستش(نزدیک 4k)

SM8600PVA  سری8 مال 2019 که نانوسل و SUHD و بسیار پرفروش 

SK8000  مال سال 2018و نانو سل 

SM8100و نسبت به بالایی ها مدلش خیلی پایینه و49 و 55 اینچ و 65 و 75 اینچ داره که مال 2019 هست که پرفروشه و قیمتش هم رقابتیه 

UN8060 مدل 2020 نانوسل مثل SM8100 است 

UM7340  مال سال2019 سری 7 

و بعدشم سری های UM  هستن

و بعدشم SJ  ها .. 

چن تا نکته اینجا مهمه :

1-  اون ایی که  دارن نانوسل و سوپر اولترا اچ دی ان هستن

و اون هایی که  دارن اولترا اچ دی هستن

2- حروف اختصاری سال رو نشان  میدن 

۲۰۱۹ – m
۲۰۱۸ – K
۲۰۱۷ – J

تلویزیون های ال جی بر اساس سال : 

اول سری های UN  هستن که مال 2020 ان، سری SM برای 2019 و SK  برای 2018   و sj  برای 2017 هستش ..

تلویزیون های ال جی بر اساس کیفیت :SK ها بعدش SM  ها بعدش UN بعدش UM بعدش UK بعدش SJ

یه نکته ی دیگه اینگه جی پلاس اصلاا و ابدا با ال جی قابل مقایسه  نیستن و پایین ترین مدل سامسونگ از جی پلاس یه سرو گردن بالاتره ..  بین تلویزیون ها ال جی برندی هستش که دیرتر خراب میشه و فروشش از همه برند ها بالاتره .. 

نکته ی دیگه اینکه کیفیت تلویزیونتون  رو فدای سایز نکنین بچه ها و شده تلویزیون کوچیکتر ولی با تکنولوژی بالاتر بخرید که لیستش و هم براتون گذاشتم .. 

5 تا پرفروش اول هم براساس تکنولوژی و قیمت اینه 

SM9000

SK8500

SM8600

SM8100

UM7340 

من خودم اگه بودجه م برسه و بتونم برم بندر ، میخوام SK8500 یا SM8600  بگیرم..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
قیمتاشونم مینوشتی

بالاترین قیمتش با بالاترین تکنولوژیش که SM9000 هستش توی تهران و کرج 12 تا 14 میلیونه .. اما توی بندر اگه بتونین بگیرین تا 10 ملیون اینام فک کنم گیر بیاد ..

بقیه شم ازین مقدار پایین تره ..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم ی 50 اینچشو داریم نمیشه باهاش فیلم ظبط کردمگه با هارد اکسترانل ک دنگ و فنگ داره نخرید اینا رو

اره دیگه متاسفانه قیمتاشون اونقذ بالارقته ک میان رده ها اینان .. 

دوست عزيز ممنونم از اينكه نظرت رو اعلام كردي فقط كاش توضيح بدي كه اين مدلا از چه جهت باهم فرق ميكنن؟

اره عزیزم بهت میگم .. 

ببین کلا سری un الجی مال سال 2020 هستش و لزوما هم نانو سل نیست ولی کیفیت خوبی داره و جدیدترین توی بازار هستش، قیمتش هم به نسبت مناسبه .. کلا هر تلویزیون ال جی که اولش اسم un  داشته باشه این ویژگی رو داره .. 

تلویزیون ال ج که اولش sm  داشته باشه ، به معنی اینه که مال سال 2019 هستش و آخرین تکنولوژی پیشرفته ی تلویزیون به اسم نانوسل رو داره .. اگه از لحاظئ بودجه ی قیمتی در مضیقه نیستی جتما از همین سری خرید کن .. قیمت سری sm همونطور که بالا مدل هاشو توضیح دادم ، از sm9000  که پیشرفته ترین و گرونترین تلویزیونه شروع میشه (قیمت 55 اینچ sm9000  حدود 17 ملیونه ) . تا آخرین مدلش که  sm8100 ادامه پیدا میکنه (sm8100  هم 49 اینچ داره و هم 55 اینچ که 49 اینچش فک کنم 11 تومن اینا باشه .. ) .. من خودمم sm8600 خریدم که از 55 اینچ شروع میشه سایز تلویزیون های این مدل.. که قیمتشم مابین بالاترین مدل sm  و پایین ترین مدلشه .. 

اگه میخوای هم یه تلویزیون عالی داشته باشی  که تا 10 سال آینده جزو رو بورس ترین ها و بالاترین تکنولوژی ها باشه و هم بودجه ت متوسطه ، بهت پایین ترین مدل sm  با اسم sm8100 مدل 49 اینچش رو پیشنهاد میکنم که قیمتش حدود 11 تومنه ، من خودم رفتم بندر گناوه خریدم تلویزیونمو ،ولی میتونی از سایت سلام بابا ، یا سایت  ممتاز کالا هم خریدکنی که خیلیییییی مورد اعتمادن عزیزم .. راه های تشخیص تقلبی از اصل هم هست که من خودم بلدم و تو سایت ها هم اگه بگردی هست .. اگه پیدا نکردی خودم بت یاد میدم .. اینا که گفتم واسهتلویزیون هاییه که گیر نمیاد و باید از اون ور  مرز برات بیارن .. 

حالا اگه میخوای از همین جتا یا از توی شهر خودت خرید کنی ، تلویزیون های سری un  که مال 2020 هم هستن ، عالیه و قیمتاش هم به نسبت مناسب تره و گیر هم میاد ، سری un8060  جزو پرفروش ترین هاشه .. و اگه 55 اینچ برات مهمه که بخری ، فک کنم حدود 12تومن برات دربیاد ، و نمیدونم 49 اینچم داره یا نه .. 

تلویزیون sk  فک نکنم گیرت بیاد جایی ، ولی اگه دیدی فروشندهای گفت داره یا رو کارتنش دیدی، رو هوا ببرش که عاااالیه ، ال جی سری sk مال سال 2018 هستش که چون مال دو سالپیشه مطمنا قیمتش خییلی مناسبه و فناوری نانوسل که بالاترین تکنولوژی تلویزیون هستش رو داره عزیزم.. منکه جایی پیدا نکردم..  

توی شهر خودت ، احتمالا تلویریون سری sj  هم گیر میاد که اونم مال سال  2017 و خیلی ام عالیه و به احتماله زیاد گیرت میاد، چون مال خریدای قبل مغازه دارا هستش و کسی که بخواد محصولشو بفروشه ، توی مغازه ش حتما دارتش .. از حرف s  ش متوجه میشی که آخرین تکنولوژی تلویزیون درش هست ، و j  نشون دهنده ی سال 20 17   برای تولید این تلویزیونه .. اینم تلویزیون خوبیه  و با قیمت کنر هم گیرت میاد ازش، تنها فرقی که با سری های جدیدتر خودش داره اینه که توش از تکنولوژی بک لایت استفاد شده که باعث میشه چراغ ها و  پیکسل های دور تلویزیون روشن تر از بقیه ی تلویزیون باشه و یکم مصرف برقش از مدلهای جدیدتر بیشتره .. 

دوباره میگم که بدونی قشنگم : تلویزیون های ال جی بر اساس کیفیت :SK ها بعدش SM  ها بعدش UN بعدش UM بعدش UK بعدش SJ

این ها بهترین تلویزیون های ال جی هستن .. اگه نخواستی ال جی بگیری  و دیدی گیرت نمیاد  و حتما میخواستی خودت حضوری بخری و نبود، سونی بگیر و حتما مدل های سونی که همرده ی تلویزیون ال جی هستن رو چک کن .. توی سایت های نقد و بررسی هم میتونی نگاه کنی قشنگم .. ولی خب اینم بدون که آمار خرابی تلویزیون ال جی و امار رضایت مصرف کننده ی ال جی بار ها بهتره عزیزم  .. 

یه نکته ی دیگه م اینه که برای مقایسه ی ال جی با سونی یا سامسونگ حواست باشه که هررررگز مدل های هم رده شون رو با هم مقایسه کنی .. مثلا مدل بالاتر تلویزیون سونی رو با مدل پایین تر ال جی مقایسه نکن .. ان شاالله که بهترین نتیجه عایدت بشه خواهر..

بي نهايت از لطفت ممنونم  بابت وقتي كه برام گذاشتي خير ببيني 😘

ان شاالله که به دردت بخوره .. من خوره ی این چیزام کلا خواهر.. با عشق برات تایپ کردم  :)

اگه خواستی بم پیام بده تو خصوصی شماره مو بدم ،تلفنی بحرفیم .. ان شالله که بهترینشو بگیری عزیزم:)

سلام عزیزم من میخام جهیزیه بخرم ولی هیچی بلد نیستم میشه راهنماییم کنی و اینکه تلویزیونتو چه مدلی خری ...

ای جانم .. ببخش اگه دیر جواب میدم .. از بین تلویزیون ها ال جی بهترینه گلم .. من خودم مدل  ۸۶۰۰ الجی رو خریدم که ۴۹ اینچه و البته تو بازار الان موجود نیست  .. توی بازار الجیبیشتر مدل های سری n و ایناست که جدیدن و مال ۲۰۲۰ هستن و اونام خیلی خوبن .. کلا تو تلویزیون خریدن باید حواست به مدل و کیفیت تلویزیون بیشتر باشه تا میزان اینچ یا بزرگ بودن صفحه ش .. به غیر از تلویزیون الجی، سامسونگ و سونی هم جزو برند های خوبی هستن عزیزدلم ..