2777
2789
عنوان

من خیلی میترسم انقد گریه کردم که نگو ...

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 69 پست
نکه طبیعی اصلا عوارض نداره همسایه پایینیمون بنده خدا سه تا طبیعی اورده الان افتادگی رحم گرفته وحشتنا ...

همه که اینجوری نیستن مادرم سه بار زایمان طبیعی داشته زیادم درد نکشیده خیلیم خوبه ینی همه بهش حسودی میکنن اندامو شکمش یه ترکم نداره مث دختراست بخیه م نخورده منم اینجوری باشم عالی میشه

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بستگی یه خودت داره جاری استراحت مطلقی طبیعی میخواست واوردوبه سختی یکی ازدوستام ازاول ورزش میکردبازهم طایمان سخت بودیکی ازاشناهامون هم کل زایمانش نیمساعت

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
نه منظورم داد زدن نیست...بعضیا دیگه شورشو درمیارن...اطلاعی ندارن.. حتی بعضیا خودشونم زایمان نکردن ال ...

منم طبیعی بودم ولی هرکار میکردم داد نزنم نمیشد.هرکس بدنش فرق داره

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اوف منم تو کل خانواده شوهرم همشون میرن میوفتن تو بیمارستان دولتی وطبیعی .میترسم اونم گیربده بگه برو ...

من دهانه رحمم ۸ سانت باز شد به غلطکردن افتاده بودم التماسشون میکردم سزارینم کنن دیگه سزشدم خداروشکر

زایمان طبیعی شاید اون موقع درد داشته باشن بعدش دیگه ندارن ولی سزارین بیشترا بعدا کمردرد و جای بخیه د ...

پس اینایی که بعد طبیعی تا ده روز حتی نمیتونن بشینن یا دسشویی برن چی

چه عوارضی؟؟ همه اطرافیانم دارن سزارین میکنن مث گل دخترخالم طبیعی زایمان کرد اش ولاشش کردن بچش انقد ...

همه مثل هم نیستن اگه اینجوری پس خدا چرا نگفته سزارین کنین اونجارو الکی که نداده هر زنی که زایمان طبیعی انجام بده کل گناهانش پاک میشه 

منم طبیعی بودم ولی هرکار میکردم داد نزنم نمیشد.هرکس بدنش فرق داره

میدونم عزیزم..حتی دکتر تعجب کرده بود از من...

میگم نباید زن باردارو بترسونن..باید روحیه بدن بهش...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

زن عموم سز کرده دکترم بهش گفت که عوارض داره این آمپولی که میزنن به پشت دردش تا آخر عمر باهاته 

منکه چی ب پای دکترم افتادم قبول نکرد

اگ دکتر بیمارستان خصوصی یا نیمه دولتی سزارین کنه قبول میکنه.واسه من ک گفتم میترسم و اینا گفت اجبارت ک نمیتونم بکنم.پول داری سزارین کن

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
همه مثل هم نیستن اگه اینجوری پس خدا چرا نگفته سزارین کنین اونجارو الکی که نداده هر زنی که زایمان طبی ...

هر زنی موقع بارداری انقد اذیت میشه که گناهاش بخاد بخشیده بشه اون موقع میشع

عزیزم زایمان طبیعی اسمش روشه یعنی بدن باید انقد اماده باشه که بصورت طبیعی بچه ب دنیا بیاد نه اینکه ببرنت زایشگاه امپول و هزارجور کوفتو زهرمارو هر نیم ساعت یکی بیاد تا ارنج دسشو بکن اون تو تمام بدنتو پاره کنه بچه بیاد بیرون چرا کشورای اورپایی امریکایی انقد طرفدار داره چون علمشو دارن نه اینجا که طرفو زجر کش میکنن اخرم ی بلایی سر بچه یا مادر میاد

دقیقا ...من شوهرم مجاب کردم برا سزارین ولی مادرشوهرم میگه طبیعی بهتره....به شوهرم گفتم دیگه اونی که ...

اصلا اینطور نیست عزیزم من طبیعی زایمان کردم همسرم کارمنده و میتونستم سزارین کنم اما خودم طبیعی و دوس داشتم.البته من قبلش ورزش میکردم.وقتی طبیعی رفتم دکترخودمم اون روز تو بیمارستان بود.من حتی یک بخیه هم نخوردم و هیچ تغییری در من ایجاد نشد.مخصوصا اینکه شکم اصلا ندارم الان.و همون لحظه ک پسرم بدنیا اومد هیچ دردی نداشتم و تونستم با همه خانوادم ک جشن گرفته بودن شادباشم بدون حتی یک ذره درد.واقعا اگه ورزش کرده باشی و بیمارستان خوبی بری و اونجا همکاری کنی واقعا طبیعی خیلی بهتره.

ببین من دوستم یه بیمارستان رفت ک کادر درمان اموزشی داشت همکاری نمیکرد و اونام دانشجو بودن نزدیک 30تا بخیه خورد و دوماه درگیر بود حتی نمیتونست بچش و بغل کنه بخدا.دوست سزارینی هم داشتم هم شکم افتاده اورد و هم بخیه هاش عفونت شدید کرد

پس تصمیم درست خیلی مهمه.چه طبیعی چه سزارین باید بیمارستان خوب بری ک این اتفاقا نیافته.صدبارم برگردم عقب حتما طبیعی میرم.من ماما خصوصی هم داشتم و اتاق خصوصی داشتم برای زایمان.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
پس اینایی که بعد طبیعی تا ده روز حتی نمیتونن بشینن یا دسشویی برن چی

اونا چون کادردرمان خوب نبودن مثلا اموزشی دانشجو بودن یا خود فرد باردار همکاری نکرده و بیشتر ترسیده اینجوری شدن و باعث شده ب جای اینکه بچه از یک نقطه پرینه بیاد کلا پاره شده و بخیه های زیادی خورده دوستم 30تا خورده بود دوماه درگیر بود عفونت شدید کرد جوری ک نمیتونست راه بره بچش و نمیتونست بعل کنه الان دیگه میگه اصلا قید بارداریم زدم.

حتما باید بیمارستان خوب باشه و ماما خصوصی بگیری.من خیلی راصی بودم از زایمان طبیعی.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝