2777
2789
خب این خوبه ..ولی ادم میترسه چیز بد بگه

منم اولش با ترس و لرز گرفتم ولی خوب بود خداروشکر

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسیت هم میگه دقیق؟؟

میگم که به من گفت پسر داری و بچه بعدیتم پسره...کلا گفت تو طالع تو دختر نیس....به خالم گفت دختر داری و خالمم دختر داره دقیقا

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
الاکیاآنلاین میشه؟؟

معمولا همیشه آنلاینه...بهش پیام بدی زود جواب میده.مال من همیشه یکی دوساعته جواب میده

یعنی واقعا راسته یا از اینا که فقط میگن یه سفر درپیش داری این جور چیزا 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
خوب گفت؟منم پیشش گرفتم...گذشتمو دقیق گفت...یه چیزای خوبی از اینده م گفت...میخوام ببینم راسته؟

همین خانم که من گفتم شما پیشش گرفتی؟به منم گذشتمو دقیق گفت راجع به آینده هم یه چیزایی گفت که نشونه های یکیش رو دارم میبینم حالا ببینم حرفش درست درمیاد یانه....مثلا به خالم گفته بود دو فصل دیگه یه سند به دستت میرسه که خیلی برات خوبه و تورو از غم و غصه نجات میده خالم خونه خریده دقیقا اول زمستون بهشون قراره تحویل بدن