2777
2789

من خواهرم و همسرش و دوتا بچه‌هاش گرفتن البته خفیف هست خوشبختانه. همسرش کادر درمان هستش احتمال میدیم اونجا گرفته باشن. جالبش اینجاس که من هم خونه‌شون بودم وقتی مبتلا شدن چون شوهرخواهرم چندروز در هفته شیفته میرم پیششون که تنها نباشن اما من نگرفتم ولی قرنطینه کردم خودم که که یه وقت ناقل بی علامت نباشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس پیچیده ایه. یا چیزی هست که عوام ازش نمیدونن!!!  من تو محیط کارم چند تا از همکارام توی آزمایش خونشون مثبت شدن. یکیشونم توی تست با کیت کورونا مثبت شد.. ولی در حد یه سرماخوردگی بودن. فقط تعجبم از اینه که ماها همه ساعت کاریمون یه جا بودیم و هستیم چرا بقیه چیزیشون نشد. 

یا کورونا هست که پدر طرف در میاد یا اگه در حد سرماخوردگیه اینا همش فصلی و انفولانزاس فقط ازمایشگاه ها و مطبا دارن پول پارو میکنن بابت این هزینه ها. چون اگه ناقل واقعی بودن همه ما پدرمون در میومد. اینا یه ذهنیت توی دنیا ایجاد کردن و استرسش بدتره.. و از این طریق تونستن یه سری بیزنس ها رو هندل کنن برای خودشون. 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو
ویروس پیچیده ایه. یا چیزی هست که عوام ازش نمیدونن!!!  من تو محیط کارم چند تا از همکارام توی آزم ...

بنظر چند مدله

یک مدلش خفیفه..یکیش کشندس

اون خفیفا سرعت انتقالش کمتره

کسایی که ارتباط زیادی با اطراف دارن که نمیدونن از کجا گرفتن

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
من خواهرم و همسرش و دوتا بچه‌هاش گرفتن البته خفیف هست خوشبختانه. همسرش کادر درمان هستش احتمال میدیم ...

عزیزم میدونی علائمشون چی بود؟ و چقدر طول کشید تا خوب شدن؟

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
عزیزم میدونی علائمشون چی بود؟ و چقدر طول کشید تا خوب شدن؟

بله با تب و لرز و بدن درد و التهاب سینوس‌ها شروع شد. واکنش‌هاشون متفاوت بود مثلا بچه‌ها خفیف تر گرفتن و کوچیکه که ۶ سالشه با دل درد و بعدش تب شروع شد که خیلی خفیف درگیر بود و تقریبا سه روز بعد علایم برطرف شده بودن کاملا. شوهر خواهرم حدود ۱۰ روز که فقط سه روز اول تب و کمی لرز داشت و روزهای بعد فقط کمی خستگی و کوفتگی بدن رو احساس میکرد. خواهرم هم تقریبا ۴ روز بازهم خفیف درگیر بود و علاوه بر کوفتگی و ضعف، سردرد هم داشت.

بله با تب و لرز و بدن درد و التهاب سینوس‌ها شروع شد. واکنش‌هاشون متفاوت بود مثلا بچه‌ها خفیف تر گرفت ...

ممنون که جواب دادی عزیزم و خداروشکر که خانواده خواهرت سلامت هستن، پدر منم هم به احتمال زیاد مبتلا شده و فقط دو روز اول لرز و دل دردو اسهال داشت و الان یک هفته ای میشه که بشدت ضعف و بیحالی و بدن درد داره ولی ما مطمعن نیستیم که کرونا هست یا نه میخواستم بدونم که علائم مشابه هست یا ن

ممنون که جواب دادی عزیزم و خداروشکر که خانواده خواهرت سلامت هستن، پدر منم هم به احتمال زیاد مبتلا شد ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون. با این علایم امکانش هست مبتلا شده باشن و در این صورت ایشون هم خداروشکر خفیف مبتلا شدن. شوهر خواهرم برای خودش و بقیه آمپول تقویتی تزریق میکرد بد نیست اگه پزشکشون صلاح میدونه برای پدرتون تزریق کنین که ضعفش از بین بره

خواهش میکنم عزیزم ممنون. با این علایم امکانش هست مبتلا شده باشن و در این صورت ایشون هم خداروشکر خفیف ...

بله برای پدرم هم تزریق میکنیم و نیم ساعتی خوب میشه و دوباره شروع میشه ،فکر میکنم تا 14روز این ضعف و بیحالی رو داشته باشن؟