2777
2789

باید از موعدت بگذره جانم

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفتن این بی بی ها پنج تا ده روز بعد اخرین رابطه نشون میده ینی امیدوار باشم فعلااااا؟

علایمم هم از فردای تخمک گذاری نمایان شد درد نوک سینه سردرد خوابالودگی کمر درد از دیروزم کناره های سینه هام میدرده ک از علایم پریم هست با نفخ 

اخه گفتن این بی بی ها پنج تا ده روز بعد اخرین رابطه نشون میده ینی امیدوار باشم فعلااااا؟

گلم اول اینکه خیلی زود زدی، دوم اینکه به چیزی که تو بیبی چک می نویسن خیلی اعتماد نکن، حداقل باید ۱۰ روز بعد تخمک گذاری تست بزنی. اگر روز تخمک گذاری رو میدونی که هیچ ولی اگر نه یکی دو روز قبل موعدت بزن.

بعدم علائم به این زودی شروع نمیشه، اول لقاح صورت میگیره، که حوالی روز تخمک گذاریته، ۳ تا ۶ روز بعد لقاح تخمک بارور شده لانه گزینی میکنه که حدودا یک‌هفته بعد تخمک گذاری و یه هفته قبل تاریخ پریودی هستش.

اکثر علائم بعد عقب افتادن پریود شروع میشن.

الان شما اگه باردار هم شده باشی تازه تخمک بارورشده لانه گزینی کرده، اولین زمانی که بیبی چک نشون میده ۲ تا ۳ روز بعد لانه گزینی هستش، یعنی بعد لانه گزینه که هورمون های بارداری ترشح میشن.

موقع لانه گزینی هم که حدودا یه هفته مونده به تاریخ پریود بعدیه بعضی ها درد شدید پریودی میگیرن به طوری که حس میکنی هر لحظه داری پریود میشی ولی نمی شی.

امیدوارم اطلاعاتم بتونه کمکت کنه.

عجول نباش و سر موعد تست بزن.