2777
2789

سلام همگی❤🌺

یه سوال داشتم،اگه بینی مو عمل کنم و ۳ماه بعدش باردار بشم اشکالی پیش نمیاد؟مثلا ورم بارداری با ورم خود بینی توی هم نمیفته و فرم بینی زشت بشه؟ یا مثلا ب خاطر دارو ییهوشی که تو بدنم هست بارداری مشکل پیدا نمیکنه؟

دلم میخواد برا بارداری اقدام کنم از اون طرفم بینی عمل کنم.اگه بعد بارداری بخوام عمل کنم تا ۲سال که اصلا نمیشه و سخته خیلی...

موندم چیکار کنم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم عمل کن حالا از کجا معلوم سریع باردار شی اصلا اقدامتو عقب بنداز ولی اگه قصد عمل بینی داری عقب ...

اخه میخوام باردار بشم دیگه ۲سال و نیمه عروسی کردم و بخاطر تیروئید ک دارم باید زود اقدام کنم 

اخه میخوام باردار بشم دیگه ۲سال و نیمه عروسی کردم و بخاطر تیروئید ک دارم باید زود اقدام کنم 

خب تا الان عمل میکردی دختر

زایمان کنی بعدش تا دوسه سال با بچه نمیشه 

ولی درباره ی ورم اطلاعی ندارم

خب تا الان عمل میکردی دختر زایمان کنی بعدش تا دوسه سال با بچه نمیشه  ولی درباره ی ورم اطلاعی ...

خب اصلا جدی نبودم درموردش چون بینیم با اینکه یکم بززگه ولی به صورتم  میاد.تا مجرد بودم ک بابام با اینکه از لحاظ مالی خوب بودند و مسئله پولش نبود ولی کلا مخالف جراحی زیبایی بود.بعد ازدواج همسرم بدش نمیومد

دکتری هم میخواستم که طبیعی عمل کنه نه فانتزی که الان پیدا کردم ...

اره تا بچه کوچیکه واقعا نمیشه😭خانواده همسرمم میگن چرا بچه دار نمیشید .خبرحقم دارن قبول دارم

خب اصلا جدی نبودم درموردش چون بینیم با اینکه یکم بززگه ولی به صورتم  میاد.تا مجرد بودم ک بابام ...

ببین من عمل کردم تنفسمم مشکل داشت الان بدتر شده 

نوک بینیمو پهن کرده و غضروف گوشه بینیم تحلیل رفته رو بینیم فرورفتگی شده 

دکتر خوب مطلق نداریم اصلا عمل بینی شانسیه 

اگه بینیت خوبه و میدونی زیاد تغییر نمیکنی عمل نکن ریسکه