خدایی؟ چه خوب خدا کنه منم جواب بگیرم شما امپول هم زدین
نه والا من یبار فقط رفتم دکتر بهم قرص متفورمین داد واسه شوهرم آزمایش نوشت شوهرم واریکوسل داشت دکتر کفت براش دارو مینویسم ولی فعلا باید بیای و بری تا بچه دار بشی منم ناامید شدم ولی همون ماه باردار شدم خخخ الانم بچه دومم تو راهه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این فولیکول چی هس من اطلاعاتی ندارم ازش ...تو سونو هام هم تا الان ننوشته ازش...فقط کیست رو نوشته که ندارم
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
آهان یعنی باید باشه ...اندازه هاش چی ...اندازه باید چقدر باشه
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
والا اونو نمیدونم دقیق اما باید به یه اندازه خاص برسه و ازاد شه
من اصلا نمیدونستم فکر میکردم یه چیزیه مثل کیست که نباید باشه😶