2777
2789
عنوان

روز دخمل🤩

120 بازدید | 13 پست

دختر در کودکی درهای برکت را به روی پدرش می‌گشاید

در جوانی دین شوهرش را کامل می‌کند

و هنگامی که مادر می‌شود، بهشت زیر پای اوست

قدرش را بدانیم

روز دختر مبارک

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی🥳🥳🥳🥳🥳🎊🎊🎊🎊🎊💃💃💃💃🎆🎆🎆

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

روزمنه ولی...😔😔😔😔😭

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

لب‌های سرخ و موی پریشان که جای خود

دنیا غزل نداشت اگر دختری نبود

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

روزمنه ولی...😔😔😔😔😭

چرا گریه؟ عزیزکم

چرا گریه؟ عزیزکم

کاااش میمردم خستهههههههههه شدم دیگهههه هیچکس صدامو نشنید جوابمو نداد😭

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

شنیدم تو خونه‌تون گل دارید گلاب دارید عطر بهار ناب دارید

شنیدم تو خونه‌تون جای چراغ یک ماه دارید

شنیدم نگین دارید طلا دارید یک جواهر ناب دارید

شنیدم هل دارید هلو دارید دختر زیبارو دارید

شنیدم تو خونه‌تون گل دارید گلاب دارید عطر بهار ناب دارید شنیدم تو خونه‌تون جای چراغ یک ماه دارید ...

وای مبارکه روز دختر.واسه منم دعا کنین یه دختر خدا بهم بده.

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
وای مبارکه روز دختر.واسه منم دعا کنین یه دختر خدا بهم بده.

ایشالا حضرت معصومه حاجت دلتو بده