2777
2789
عنوان

با رفتارم دارم همه رو از دست میدم

272 بازدید | 14 پست

سلام 

من از زمانی که یادم میداد حساس و زودرنج بودم، فوری داد و بیداد راه مینداختم فوری برای هرچیزی قهر میکردم و گریه میکردم

و همیشه همیشه هم میدونستم کارم اشتباهه و بعدش شروع میکردم خودخوری و سرزنش خودم

الان احساس میکنم تو زندگی مشترکم دارم شورشو در میارم واقعا احساس بدی دارم از اینکه تظاهر به آرامش میکنم تظاهر به آرام بودن زندگیم میکنم 

همش دارم بحث و جدل میکنم 

نمیتونم جلوی زبونمو بگیرم ، همش دارم یکی به دو‌میکنم بعدش میشینم یه دل سیر گریه میکنم و پشیمون میشم که چرا انقدر بد هستم ، چرا الکی دعوا راه انداختم ، آرومترم میشد حرف بزنم ، آرومترم میشد رفتار کنم.

واقعا خسته ام

واقعا بیش از حد کلافه ام

نمیدونم برم پیش روانپزشک یابرم پیش روانشناس ، برم یکاری کنم تا اوضاع از این بدتر نشده 

تا زندگیم بهم نخورده 

نمیدونم چکار کنم سردرگمم

کسی تجربه من رو داشته یامیتونه کمک من کنه ؟

برو پیش رونشناس یا مشاور گلم . همین متوجه مسئله ات هستی خیلی قدم خوبیه . ارادت رو قوی کن برو و راهکارهای درست رو برای تغییر خودت یاد بگیر . برو برا اینکه حالت خودت خوب باشه حداقل از شر این حال بد و سرزنش های خودت بعد کارهات رها بشی . تو میتونی مطمینم ❤🎈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز ببین هنوز تو نتونستی با شرایط زندگی خودتو سازگار کنی 

هنوز مثل بچگیات رفتار میکنی قهر. گریه... 

به نظر من هیچ جا نرو تو خودت میتونی خودتو درست کن

نکات منفی که داری رو بنویس رو کاغذ با خودکار قرمز دونه دونه رو تلاش کن حذف کنی اگه بحثی شد اولین قدم سعی کن جبهه رو ترک نکنی وگریه نکنی بشین گوش بده حداقل جلو اونا تو خلوت گریه کردی عیب نداره فعلا ظاهرسازی کن 

قدم به قدم مطمئنم که میتونی

عزيزم اين خيلي خوبه كه به فكر افتاديد، تصميم درستي گرفتيد حتما اول بريد پيش روانشناس حاذق

مشكل شما با جلسات و تمرين هاي مشاوره حل ميشه

ولي لطفا تا دير نشده حتما انجامش بدين

هان مشو نومید چون واقف نِه‌ ای از سِرّ غیب ❤️ باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور

فقط بدون همین که مشکلت رو میدونی و می خوای درست بشی ۱۰_۰ جلویی

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

حتما بروپیش روانشناس خوب مشکلت حل میشه زود حیف زندگیته 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

گلم عزیزم افراد مثل من وشما زودتر خودمان رو داغون وخراب وبیمار می کنم از نظر ظاهری روحی اجتماعی والبته جسمی واینگونه افراد خیلی زودتر از سایرین پیر وفرتوت می شوند گلم