2777
2789
عنوان

کار در منزل بنظر خوب برای مامانم

243 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

مامانم داره از بابام جدا میشه به دلایلی ونیاز به کار داره ولی خب چون خواهرام 15و11 سالن نمیتونه بیرون کار کنه امروز این دوتا کار در منزل رو از دیوار پیدا کردم 

اولا که اصلا درسته آخه یکی میگه باید اول پول پیک رو بفرستی دومی ام که 150پول کاریابی میگیره 

بعدم کدوم بهتره مامان سپرده به من،منم نمیدونم کدوم یکی بهتره و راستکی

ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین راهنماییم کنین.

اینو بدون هر کار در منزلی که اول پول میخواد سرکاری وسلام😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا خب چاره چیه ای خدا

اگه مجردی کمک حالش با‌ش اگه هم نه میتونه بره این تولیدی ها کار بسته بندیو دمه دستی انجام بده یا فروشندگی کنه 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

اگه ادرس داده حضوری برید خیلی بهتره ببینید چیه تو کارخونه هام میتونه بره کار بسته بندی کنه