2777
2789
عنوان

خانما ها محض رضای خدا کمکم کنی نوزاد ۶ ماهم شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست

غذای کمکیشوشروع کن باپوره هویج 

حریره وفرنی فعلانده .

تمام تلاشتوبکن شیرتوبدی بهش  بخاطراسیدمعده سینه نمیگیرن .

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوابم نمیخوره ، غذا براش شروع کردی   پسر منم رفلاکس پنهان داشت فقط تو خواب شیر میخورد ...

غذا میدم ولی شیر اصلا نمیخوره جدیدا تو خوابم پس میزنه

خدایا من قلم رحمتت ایمان دارم 😍

سلام عزیزم 

اول بگم می‌دونم بی نهایت سخته همین که عنوانو خوندم خودمو مرتب کردم که برات توضیح بدم

چون پسر خود منم دقیقا فقط توی خواب شیر میخورد از یک ماهگی این طورا

حتی تاپیک زدم میتونی بخونی

خییییییییلی سخته هر چیم بزرگتر میشه بدتر چون خواب روزش کمتر میشه 

ولی من با چه روشایی خوابش میکردم بعد شیر میدادم نمی‌تونستم هیجا برم 

فقط رانیتیدین داروی خوبی نیست اصلا حتما برو دکتر خوب 

و احتمال زیاد نکسیوم باید مصرف کنه

البته پسر من هنوزم نکسیوم میخوره با اینکه یک سالو خورده ایشه ولی هنوز خوب نشده😢😢

داروهای دیگه ایم هست اس امپرازول و بقیه ولی حتما ببر دکتر تجویز کنه 

بعدم اینکه صببببببببببرررررر

پسر من بعد یک‌سالگی سینمو گرفت

تو بیداری

بچه ها خیلیییی حساسن اگه وقت شیر خوردن ازشون عصبانی بشی و...اونو خیلییی دیر فراموش میکنن ،شاید ی کار کردی ک اونا خاطرات بدی از شیر خوردن داشته باشن.

اگه اره؟!باید سعی خودتو بکنی ک با ارامش و محبت بهشون شیر بدی تا کم کم یادشون بره.

دوقلوهای خاهرم پدرشو دراوردن ،چون ی بار ازشون عصبانی شده بود و بعد اون اصن شیرشو نمیخوردن.

و مجبور شد تو بغلش بذاره و پیاده روی کنه و مدام تکونشون بده تا شیر بخورن. و بعد ی مدت درست شدند.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.