2777
2789

سلام دوستان

من تحت نظر پزشك براي بارداري اقدام كردم و براي منظم شدن سيكل قاعدگي دكتر بهم دوفاستون داد كه روزي ٢ تا از روز ١١ تا ٢٤ سيكل استفاده كنم و همينطور متفورمين كه روزي ٣ تا مصرف ميكنم

اما من تو ني ني سايت ميخونم كه بعضي از خانمها گفتن كه بايد بعد از تخمك گذاري مصرف بشه دوفاستون ، چون باعث ميشه تخمك آزاد نشه... اگه تخمك ازاد نشه كه نميشه باردار شد... پس چرا دكترم تاكيد كرد از روز ١١ تا ٢٤؟؟

خواهش ميكنم اگه اطلاعات دقيقي داريد بهم بديد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه دوفاستون ربطی به تخمک گذاری داره

دوفاستون اگه لقاح صورت گرفته باشه محیط و برای جنین اماده و محکم میکنه.

اگرم لقاح نباشه نمیزاره تخمک ازاد شده تبدیل به کیست بشه و دز نتیجه پریود شدن 

احتمالا چون پریودتون نامنظمه گفته از اون تاریخ مصرف کنین که اگه تخمکگذاری اتفاق افتاده محیط امن اماده بشه

مگه دوفاستون ربطی به تخمک گذاری داره دوفاستون اگه لقاح صورت گرفته باشه محیط و برای جنین اماده و محک ...

اخه چند جا خوندم پروژسترون بعد از تخمك گذاري ترشح ميشه و دوفاستون به شكل مصنوعي پروژسترون وارد بدن ميكنه و اينطور القا ميكنه كه تخمك ازاد شده ، در نتيجه تخمك از بين ميره و ازاد نميشه

نميدونم چقدر درسته اين مطلب

خب روز ١٥ احتمالا ميشه بعد از تخمك گذاري عجيبه كه دكتر من گفته از روز ١١ ، روزي ٢ تا ، تا ١٤ روز

هر جا  دیدم در مورد دوفاستون هر دکتری یه جور تجویز کرده بود

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست...