2777
2789
عنوان

ترسناک

106 بازدید | 10 پست

ترین فیلمی که دیدین چی بود؟ 

من خودم خیلی فیلم ترسناک دیدم خیلییی ها عاشق ژانر وحشتم ولی اصلا با فیلمای ساخت کشورهای غربی و اروپایی و کره ای نترسیدم. یعنی عادی میدیدم.ولی شاید باورتون نشه فیلم های ترسناک ساخت ترکیه زهرمو میترکوند.نمیدونم بخاطر شباهت زیادش با فرهنگ و زندگی ما نمیدونم چیه خیلز واقعی و ترسناکن 

فیلم های سیجین و فیلم های دابه و فیلم عذاب جن و خلاصه خیلی فیلم های ترسناک ترکیه ای عاشقشون شدم ولی از وقتی دیدم دیگه شبا جم نمیتونم بخورم بخوام تا دسشویی برم همه برقا رو روشن میکنم 

حالا شما ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بوده؟

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمه اره بود مردم و زنده شدم خون آشام😖😥

اون که ترسناک نبود 😂

من الان یه جوری شدم شبا میخوام از دسشویی بیام چراغو که خاموش میکنم تا اتاق میدوام🙈😆

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞

قبلا زیاد میدیدم 

از وقتی زایمان کردم اصلا نمیتونم حتی تو شهربازی تحمل دیدن وسایلارو ندارم استرس میگیرم

قبل حاملگی و زایمان هر شب فیلم ترسناک تو خونه تاریک 

نمیدونم چرا اینجور شدم

همون دابه بخصوص اونجا ک یه زنه گفت نره تو کلبه و بعدش دوتا زن سیاه پوش شدن  حس میکنم اونجا خی ...

وای دقیقا😍😍 از ترکیه با این فیلمای سرتا سر خیانتش بعید بود همچین فیلمایی بسازه

قبلا زیاد میدیدم  از وقتی زایمان کردم اصلا نمیتونم حتی تو شهربازی تحمل دیدن وسایلارو ندارم است ...

برای من خیلی خوب بوده احساس میکنم تو مسایل روزمره روم تاثیر خوب گذاشته

وای دقیقا😍😍 از ترکیه با این فیلمای سرتا سر خیانتش بعید بود همچین فیلمایی بسازه

آره دیگ بعد اون بقیه فیلم های ترسناک برام جوک شدن 

ولی سیجین فقط تریلرشو نکا کردم جرات ندارم نگاش کنم 😂😂😂

آره دیگ بعد اون بقیه فیلم های ترسناک برام جوک شدن  ولی سیجین فقط تریلرشو نکا کردم جرات ندارم ن ...

سجین وحشتناک تر از دابه هست عداب جنم قشنگه

اخرین فیلمی که دیدم جزیزه بود.جاهای ترسناک فیلما شوهرم دستشو میذاره رو چشمام میگه برا روحیت خوب نیست شبا بیچارمون میکنی. مجردی هم بابام نمیذاشت فیلم ترسناک ببینم برا اونام شب ماجرا درست میکردم.😂

شبا تو خواب نقش اصلی فیلم میشم تو خواب حرف میزنم و جیغ میکشم بعدشم تا چند شب با چراغ روشن میخوابم