2777
2789
عنوان

ایا شوهرم حق داره یا نه؟😡

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست
بابا من آباجی رستمم خودم که ضمخت نیستم 😂 راستی داداشی مشکلی با تتو نداره 😂😁

نه بابا داداش اهل دله خودش یدونه خوشگل رو مچش داره

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره چرا زور میگی گلم دوس نداره بدنشو نقاشی کنه خوب

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عه خوب ما میریم تتو ست میزنیم هی به شما پز میدیم🤪

عه ما قبل شما میریم مطمعن باش😁

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 
حق داره چرا زور میگی گلم دوس نداره بدنشو نقاشی کنه خوب

بابا یدونه کوچولو گفتم در حد خط ولی در هر صورت اونم حرف زور تو کتش نمیره

منم خیلی دوس دارم شوهرم نمیزاره البته بیشتر میترسه مادرش یه تیکه ایی بندازه  

نه من به خودم کاری نداره خودش نمیاد بریم بزنیم

نه من به خودم کاری نداره خودش نمیاد بریم بزنیم

من یه باررگفتم برم گفت باسه وقت گرفتم با هزینه خودم درست چن روزمونده گفت نمبخواد بری 😏😒😒فقط مثل خیار نگاش کردم هیچی نتونستم بگم

من یه باررگفتم برم گفت باسه وقت گرفتم با هزینه خودم درست چن روزمونده گفت نمبخواد بری 😏😒😒فقط مثل خ ...

عه امیدوارم هم ما هم شما زودتر به توافق برسیم بزنیم

بابا یدونه کوچولو گفتم در حد خط ولی در هر صورت اونم حرف زور تو کتش نمیره

بیخیال اصرار نکن.خودت برو ی خوشگل بزن.منم ی  طرح خیلی کوچیک دوس دارم رو کتفم بزنم.همسر منم دوس نداره.ست خوشگله

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤