2777
2789
عنوان

میشه عکسِ بی بی چِکَمو ببینید بگید جوابش چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولِ صبح زدم! با اولین ادرار دیدی عکسشو؟

اره ولی نمیشه بهش اطمینان کرد چون پخش شده

بذار موعدت گذشت بزن

من خودم ده روز از بارداریم گذشته بود رفتم دکتر تست ادرار گرفت منفی شد بعد بیست روز مثبت شد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
اره ولی نمیشه بهش اطمینان کرد چون پخش شده بذار موعدت گذشت بزن من خودم ده روز از بارداریم گذشته بود ...

اینم همون دقایقِ اول هاله ننداخت! گذاشته بودم کنار! ۲ساعت بعد چشمم خورد دیدم اینجوری شده

اینم همون دقایقِ اول هاله ننداخت! گذاشته بودم کنار! ۲ساعت بعد چشمم خورد دیدم اینجوری شده

چون هنوز به موعدت مونده حس میکنم کاذب

صبرکنی بهتر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
الان نباید میزدی چون احتمال کاذب بودنش زیاد صبرکن از موعدت چن روز بگذره و بعد بزن اونم اول صبح ن اخ ...

علائمت چیا بود؟

من علائمِ خاصی ندارم

فقط از تخمکگذاریم تا الان زیرِ دلم تیر میکشه! امروزم سردرد داشتم که البته نزدیکای پریودم این سردردو دارم واینکه خیلی دمای بدنم بالاس و کلافه ام میکنه! همش دوست دارم پاهامو بذارم توی آبِ یخ

آخه استرس دارم😞

استرس هی عقب میندازه

الکی خودتو مشغول کن

من یبار حالت تهوع شدید داشتم عقبم انداختم بی بی هم زدم مثبت شد

از ک دادم منفی شد استرسم خوابید پری شدم