2777
2789
عنوان

خانوما ،باردارا ؟لطفا بیایید

4934 بازدید | 89 پست

سلام ،چند روز پیش رفتم سونو اول بدم بر قلب ،دکتر گفت یازده هفته و دو روزی آن تی مشخصه خیلی ضخیمه ،جواب و بردم بر دکترم ،دکتر منو فرستاد پیش پریناتولوژیست نرگس ندیم زاده حالا ایشون گفتن امینوسنتز ،بدون آزمایش غربالگری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نبود اینطوری باشه ؟؟؟؟لطفا بیایید 

ریسکت چقده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کسی نبود اینطوری باشه ؟؟؟؟لطفا بیایید 

بابا نگرانی نداره بخدا برا خواهر شوهرم سر هر دوتا بچش آن تی ۲.۹ بود هر دو هم سالم سالم و فوق العاده باهوش

چیزی نیس یه سلفری میدی دیگه تروخدا ناراحتی نکن خواهرشوهر من سر اولی انقد گریه کرد سر دومی عین خیالش نبود چون دیگه تجربه داشت خودش 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
بابا نگرانی نداره بخدا برا خواهر شوهرم سر هر دوتا بچش آن تی ۲.۹ بود هر دو هم سالم سالم و فوق العاده ...

دقیقا عین آن تی من ،منم از سونو گرافی گریه کردم تا پیش دکتر اونم ارجاع داد ب ی دکتر دیگه ،راستی توی چند هفته اینطوری بود 

[QUOTE=142541243]ریسکت چقده[/QUOTEاصلا ریسک نزده ،ولی آن تی ۲/۹۰،حتی دکتر سونو گفت ۳هم دیدم ،توی یاز ...

اها سن خودت چقدره

امینو و سلفری هردو عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بابا نگرانی نداره بخدا برا خواهر شوهرم سر هر دوتا بچش آن تی ۲.۹ بود هر دو هم سالم سالم و فوق العاده ...

سلفری دادن یا آمینو ؟؟؟میگن آمینو احتمال سقط داره ،خیلی میترسم بچه ی دولمع بعد دوسال انتظار ،حالا اینطوری شده

۲۶سالمه ،تجربع ی آمینو دارید ؟؟؟من خودم سلفری میخواستم چون راحترع دکتر گفت نه باید آمینو بشی ،😭😭

من دوستم ماه پیش'امینو داد هیچ مشکلیم براش پکیش نیومد اصلاا نگران نباش نینیت سالمهههه

من دوستم ماه پیش'امینو داد هیچ مشکلیم براش پکیش نیومد اصلاا نگران نباش نینیت سالمهههه

انشاالله که سالمه ،راستی ی سوال ،من غربالگری اول و سونو آن تی ندادم ب دکترم گفتم ،گفت دیگه لازم نیست و هزینه ی اضافیه