سلام ،چند روز پیش رفتم سونو اول بدم بر قلب ،دکتر گفت یازده هفته و دو روزی آن تی مشخصه خیلی ضخیمه ،جواب و بردم بر دکترم ،دکتر منو فرستاد پیش پریناتولوژیست نرگس ندیم زاده حالا ایشون گفتن امینوسنتز ،بدون آزمایش غربالگری
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
[QUOTE=142541243]ریسکت چقده[/QUOTEاصلا ریسک نزده ،ولی آن تی ۲/۹۰،حتی دکتر سونو گفت ۳هم دیدم ،توی یازده هفته و دو روز ،گفت خیلی زیاده ،من اصلا آزمایش و سونو غربالگری ندادم
[QUOTE=142541243]ریسکت چقده[/QUOTEاصلا ریسک نزده ،ولی آن تی ۲/۹۰،حتی دکتر سونو گفت ۳هم دیدم ،توی یاز ...
اها سن خودت چقدره
امینو و سلفری هردو عالیه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
۲۶سالمه ،تجربع ی آمینو دارید ؟؟؟من خودم سلفری میخواستم چون راحترع دکتر گفت نه باید آمینو بشی ،😭😭
من دوستم ماه پیش'امینو داد هیچ مشکلیم براش پکیش نیومد اصلاا نگران نباش نینیت سالمهههه