2777
2789

کره بریز توغذاش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاکشیر و نبات بجوشون (۵دقیقه)بعد بده بخوره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

اگر چند روزی هست که کار نکرده و داره اذیت میشه شیاف گلیسیرین از داروخونه بگیر براش بزار تا شکمش کار کنه . صابون اب نخورده و کره هم میتونی شیاف کنی جایگزین گلیسیرین.

اما درکل اگر خودت شیر میدی چیزای ملین مثل هندوانه زیاد بخور.اگر شیرخشک میدی نوعشو عوض کن . البته پایان 6 ماه چند روزی سفت صدن شکم طبیعیه . انگار فعل و انفعالات طبیعیه برای تغییر نوع مدفوع که از اون حالت نوزادی دربیان

من یه بار یبوست بود و هیچ چیزی دسترسم نبود یه تیکه کوچک صابون برش دادم و زیر شیب اب اون تیزیش رو صیقل دادم و همون حالت خیس براش شیاف کردم دو دقیقه نشد که شکمش کار کرد فقط خیلی مراقب مقعد بچه باش و صابون خشک و تیز نباشه یوقت

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار...