2777
2789

نه از برند ناشناخته استفاده نکنید من این کارو کردم تمام پوستم شد کهیر و‌خارش های شدید پوستی از دی جی کالا هم سفارش دادم

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برند کریستاله ناشناخته هم نیست 

راستش من بعداز بیست و اندی سال متوجه شدم پوستم به آبرسان نیاز داشته نه مرطوب کننده چون هیچ مرطوب کننده ایی به دردم تخورد

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
واسه چی خوبه نکته مثبتی داره برا پوست

نه عزیزم پوست من به مرطوب کننده جواب نمیداد همش خشک بود چقدر برندای خارجی گرون خریدم ولی بی فایده بود همشه صورتم خشکی میزد ولی الان با آبرسان دیگه هیچ مشکلی ندارم 

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

عزیزم مرطوب کننده بدون آبرسان هیچ کاری برای پوست انجام نمیده شما هم اگر میخوای باید کرم و آبرسانی استفاده کنی که مخصوص پوست شما باشه نه اینکه همینطوری یک کرمی خوشت بیاد بخری ممکنه خیلی هم گرون و خوب باشه ولی برای پوست شما مناسب نباشه و باعث خراب شدن پوستتون بشه

دقیقا آبرسان باید حتما استفاده بشه تا رطوبت به زیر پوست ببره

آبرسان آب محیط رو جذب میکنه ولی مرطوب کننده اب بدن رو نمیزاره از دست بره خب من پوستم خیلی خشک بود و راه حلش ابرسان بود

عزیزم مرطوب کننده بدون آبرسان هیچ کاری برای پوست انجام نمیده شما هم اگر میخوای باید کرم و آبرسانی اس ...

پوستم معمولیه نمیدونم که خوبه یا نه به نظر شما برندش خوبه

آبرسان آب محیط رو جذب میکنه ولی مرطوب کننده اب بدن رو نمیزاره از دست بره خب من پوستم خیلی خشک بود و ...

عزیزم من ده ساله مشاور پوست و مو هستم آبرسان قبل از مرطوب کننده باعث میشه رطوبت حاصل از مرطوب کننده وارد پوست بشه ربطی به محیط نداره اگر اینطوری بود جاهای خشک که رطوبت نیست آبرسان کارایی نداره آبرسان قبل از مرطوب کننده میزنی

پوستم معمولیه نمیدونم که خوبه یا نه به نظر شما برندش خوبه

عزیزم ما پوست معمولی نداریم شاید منظورتون نرماله من تا حالا این برند ندیدم الان با فلودرما و نفیس کار میکنم و محصولات نفیس که پنج برند داره و خودمم استفاده میکنم قبول دارم و به مشتریام پیشنهاد میدم من فقط با مشاوره میتونم بگم که چی مناسب پوستتونه

الان بهترین مرطوب کننده دارای کوآنزیم Q10 هست که خیلی هم ارزونه فقط 16100 قیمتشه و مشتریامون واقعا راضین ازش

عزیزم من ده ساله مشاور پوست و مو هستم آبرسان قبل از مرطوب کننده باعث میشه رطوبت حاصل از مرطوب کننده ...

راستش من پوستم به مرطوب کننده جواب نداد همیشه خشک و پوسته پوسته بود ولی به آبرسان جواب داد

راستش من پوستم به مرطوب کننده جواب نداد همیشه خشک و پوسته پوسته بود ولی به آبرسان جواب داد

آبرسان خوبه شما اگر کرم زیتون هم بزنید روی آبرسان خشکی پوستتون از بین میره دیگه دائم آبرسان نمیخواد