2777
2789

لطفا کسی ک بلده این سونو رو بخونه دیروز ب خونریزی شدید افتادم سونو دادم... کسی دقیق از اصطلاحات سونو سر در میاره بگه خواهشا

همه چیش ک نرمال و خوبه

یه قلو هست

قدشم ۴۲ میلی متر

هماتومم ک دکتر بهت شیاف میده رفع میشه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیزی نیس 

من دو روزه فهمیدم باردارم شما میدونی باید اول چیکار کنم ازمایش بتا بدم برم دکتر زنان

یا برم دکتر زنان ازمایشای بیشتری میده؟

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
انشالله که چیزی نیس  من دو روزه فهمیدم باردارم شما میدونی باید اول چیکار کنم ازمایش بتا بدم بر ...

بچه اولت چند سالشه؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سنو ان تی؟ نوشته‌ 11هفته ا روزه

نه عزیزم ان تی نیست ...خونریزم قطع نشده گفت ی تیکه از جفت جدا شده دور بچه پر از خونه  منظورشو نفهمیدم از اصطلاحات سونو هم سر در نمیارم 

انشالله که چیزی نیس  من دو روزه فهمیدم باردارم شما میدونی باید اول چیکار کنم ازمایش بتا بدم بر ...

اگر مطمنید ک باردارید نیاز ب بتا نیست برید دکتر سونو میکنه سن جنین و آزمایشای لازمو مینویسه عزیزم

برو اول ازمایش بتا بده... بعد برو ی دکتر زنان خوب... ک انشالله تا آخر ماهت بری پیشش... باید ی سری ازمایش برات بنویسه... از کم خونی عفونت ویتامین دی تیروئید و غیره

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 
برو اول ازمایش بتا بده... بعد برو ی دکتر زنان خوب... ک انشالله تا آخر ماهت بری پیشش... باید ی سری از ...

خب بتا بجزاینکه حاملگی رو نشون میده کاربرد دیگه ای هم داره؟

برو اول ازمایش بتا بده... بعد برو ی دکتر زنان خوب... ک انشالله تا آخر ماهت بری پیشش... باید ی سری از ...

ز به دکتر فکر میکنم ولی نتونستم تصمیم بگیرم 

اره مطمعنم‌ قشنگ قسمت چپ رحمم انگار میزنه س ی ن هه هام بزرگ و درد ناک شدن  حتی اگه سه روز عقب ...

اگه تجربه منو میخوای بزار ی ده روز حداقل از پری عقب بیفته بعد برو چون الان سونو کنه هم چیزی ممکنه نبینه ...عجله نکن تا ۷..۸ هفته اولین بار بری دکتر سونو میکنه قلب نینیتم میبینه خیالتم راحت میشه واسه ازمایشاتم دیر نمیشه تا اونموقعه 

اگه تجربه منو میخوای بزار ی ده روز حداقل از پری عقب بیفته بعد برو چون الان سونو کنه هم چیزی ممکنه نب ...

اره به نظرم همین خوبه فوقش فولیک اسید بخورم همون هفته هفتم برم دکتر 

خیلی ممنون عزیزم

انشالله مشکلت زودتر رفع شه🤗

اره به نظرم همین خوبه فوقش فولیک اسید بخورم همون هفته هفتم برم دکتر  خیلی ممنون عزیزم انشالله ...

فولیک اسید را شروع کن بخور و تا هفته هشتم صبر کن بعد برو واسه سونو تا قلبش تشکیل شده باشه