2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا این همه مظلوم تو این کشور دست کسی هم به جایی بند نیست!!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حضرت اباعبدالله الحسین«سلام الله علیه» در روز عاشورا و موقعی که همۀ اصحاب و یاران به شهادت رسیده بوده اند، یعنی در آن موقعیت حساس، که لازم است مهم ترین و حساس ترین مطالب بیان شود، آخرین وصیت خود به فرزند برومندشان که در حقیقت آخرین وصیت ایشان به شیعیان و بلکه بشریت است را چنین بیان می فرمایند:«یا بُنَیَّ إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّهَ» 

ای فرزندم، از ظلم به کسی که در برابر تو ، هیچ یاری کننده ای به جز خداوند ندارد، بر حذر باش.

ا

آهش میگیره این دنیا نه اون دنیا میگیره مطمئن باش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ایمانتون رو ببرید بالا دوستان رلهنمایی اشتباه نکنید.عزیزم این حدیث قدسی هست بله اه مظلوم میگیره دیگه ...

قاعدتا باید بگیره

ولی واقعا دلم میگیره اوضاع کشور رو میبینم

صبح تا شب داریم میدوئیم از هر راه حلالی یه لقمه نون دربیاریم...

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیر این همه مظلوم تو دنیا بهشون ظلم شده کجا اهشون گرفته؟

اینا رو میگن که دلتون خوش باشه واقعیت این نیست

رزا پارکس یک زن سیاهپوست بود که در سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و بازداشت شد.او جایگاه بزرگی در تاریخ مبارزات مدنی آمریکا دارد چون در مقابل یک قانون ظالمانه ایستاد.

به خودخدا که میگیره شایددیربشه دروغ نمیشه سوزش دل عالمی برهم زندخاصه آن دم کزشکایت دم زند

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

در حقیقت این کارما هست که به ظالم برمیگرده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

منکه ندیدم. ما مادرمون فوت شده بود انقدراز دورو بریامون بدی دیدیم. همه یادشون افتاده بود مادربودنشونو به ما پز بدن! همسر برادرم کار نبود که نکنه یه بلاهایی سر ما درآورد الان سالم و سرحال داره زندگی میکنه.

قاعدتا باید بگیره ولی واقعا دلم میگیره اوضاع کشور رو میبینم صبح تا شب داریم میدوئیم از هر راه حلال ...

عزیزم این بیماری به نظرت چی بود؟هرچیم نشینن بگن از فلان اومد از بهمان.حتی اگه ازمایشگاهی بوده باشع خدا که ممیتونست جلوشو بگیره؟نگرفت پخش بشه یکم دبدبه کبکبه خیلیا بشینه سرجاش.این فقط گوشه چشم هست.اوضاع کشور داغون.پر از ناعدالتی پر از دزدی پر از ظلم فقر.....همه جاهست اینجا خیلی بیشتر.دنیا سراسر ظلمه.ولی عشق هم هست امید هم هست خانواده هست هوا هست درخت هست تامیتونی محبت کن تاکائنات بهت انرژی مثبت بفرسته و کمک کن و تلاش کن