2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ رو با هویج و یه حبه سیر و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه تفت بده و بذار بپزه  در اخر یکم زغفرون بهش بزن. 

برنجت رو ابکش کن وبه بخشی از اون  تخم مرغ ماست چکیده و نمک و زعفران بعش بزن. ته قابلمه روغن ریز و بعد برنج زغفرونی روفشرده کن بعد میتونی تکه های مرغت رو ریش ریش کنی میتونی هم تکه تکه بزاری بعد روش دوباره برنج سفید بریز و فشار بده وقتی برنج دم کشید زرشک و روغن محلی و شکر و خلال پسته اگر بود تفت بده زعفرون بهش بزن و با برنج مخلوط کن و روی برنج بریز 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

ته قابلمه رو یکم آب می ریزی بعد برنجای ته قابلمه که قاتی آب شد می ریزیشون رو برن جای آب کش شده این طوری دیگه برنجی ته قابلمه نمی مونه بعدیکم روغن می ریزی کف قابلمه بعد سیب زمینی هارو که از قبل خرد کردی رو به ترتیب می چینی سرخ که شدن اون وری شون می کنی بعدم برنجارو می ریزی روشون و شعله رو کم می کنی تا برنجام دم بکشن و ته چین ها هم سرخ بشن وحواست باشه که رو برنجا آب نریزی که ته چین سرخ نمی شه

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤

تهچین خیلی اسونه فقط ماستت حتما باید چکیده باشه باروغن و تخم مرغ 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
مرغ رو با هویج و یه حبه سیر و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه تفت بده و بذار بپزه  در اخر یکم زغفرو ...

آهان اینجوری منظورش بود من فکر کردم ته چین از این ساده ها می گه😅

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤

من ته چین مرغ اینجوری میپزم

مرغ رو با پیاز و نمک و ادویه مرغ میذارم بپزه بعد ریش میکنم و تفت میدم و زعفران دم کرده میریزم با زرشک و نمکشو چک میکنم و بعد تخم مرغ و ماست و زعفران دم کرده و نمک و فلفل قاطی کن زعفرانش کم نباشه برنجی ک آبکش کردی رو بریز توی این مخلوط و همشو قاطی کن طوری ک برنج کامل بهش آغشته شه میشه یکم روغن هم توی اون مخلوط بریزی ولی من نمیزنم بعد قابلمه رو چرب کن و تهش یکم روغن بریز و بذار داغ شه بعد نصف برنج رو بریز با کفگیر یا قاشق فشار بده ک فشرده بشه بعد مرغ رو بریز بعد بقیه برنج و دوباره فشار بده ک فشرده شه فقط برنج رو یکم دون بردار موقع آبکش نذار خیلی نرم شه  چون حدود نیم ساعت چهل دقیقه بذاری دم بکشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792