مادرهامین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 676 عنوان لیزر 91 بازدید | 6 پست سلام بچه هاصورتمو لیزر کردم برای جوش اون پمادترمیم کننده زخم که بعد لیزر میزنه رو روزی چن باربایداستفاده کنم😞برام توضیح داد یادم رفته بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست 1399/04/02 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 45402 درد هم داشت وایتکه خود دکترپوستت گفت بری؟ الان حای جوشات رفتن؟ من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مادرهامین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 676 درد هم داشت وایتکه خود دکترپوستت گفت بری؟ الان حای جوشات رفتن؟ درد نداره میسوزه فقطامروز انجام دادمپیش دکترخودش تجویزکرده بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 45402 درد نداره میسوزه فقط امروز انجام دادم پیش دکترخودش تجویزکرده سوزشش زیاد؟ منم میخوام انجام بدم من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مادرهامین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 676 روزي سه بار تا ٣/٤ روز روز اولم سعي كن دوش نگيري آب هم نزني بيرونم نري كه آفتاب نخوره& ... نمیخاد چربی پمادو بادستمال بگیری بعدپمادبزنی؟ بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست
مادرهامین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 676 سوزشش زیاد؟ منم میخوام انجام بدم بی حسی میزنه ولی یه کم اذیت میشی یه بوی بدیم هم میده مث سوختگی بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست
مادرهامین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 676 پماد كه نيست يه جور كرم هست ديگه اونم چربي انچناني نداره ولي نه دستكاري نكن اصلا همونجور روي ... ممنون عزیزم بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست