2777
2789
عنوان

برم به پسر پیشنهاد بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داشتم ناز میکردم😁😁الان خب بهش بگم چ فکری میکنه؟یه ماه گذشته؟

احتمال قوی جوابش منفیه

اقلا در لحظه ک کلا منفیه

مگر باز بعدا بهت بگه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

قول میدم اگه بر گردی پست میزنه

حالا که مغرورم هست دیگه بد تر

بیخیال شو فراموشش کن

اون اگه واقعا مغرور بود بهت پیشنهاد نمیداد

ادعای مغرور بودنو داره

اون که الان به تو پیشنهاد داده فردا هم به یکی دیگه پیشنهاد میده

چرا؟

نه گلم زشت نیست... بگو فکرامو کردم پشیمونم... اما اولش مطمئن شو هنوزم بهت توجه میکنه یا نه... نری سه شی 😃

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
ميخواي نشون بدي تعادل نداري؟

منم اینجوری ام الان یه پسره اومد پی ویم هرچی از دهنم اومد بهش گفتم بعد رفتم عکس پروفایلشو دیدم خوشگله پشیمون شدم😔

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
منم اینجوری ام الان یه پسره اومد پی ویم هرچی از دهنم اومد بهش گفتم بعد رفتم عکس پروفایلشو دیدم خوشگل ...

قبل اينكه كاري كنين اول فكر كنين

حالا اين مورد مهم نيست فداي سررت

ولي در اينده موضوعات مهمتري پيش مياد كه بايد بهش فكر كني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نکنه آن پسر مغرور شمایی 😂

😂😂

نه این حرفا به من نمیاد

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
نه گلم زشت نیست... بگو فکرامو کردم پشیمونم... اما اولش مطمئن شو هنوزم بهت توجه میکنه یا نه... نری سه ...

توجه نمیکنه چون بش برخورد و گفت دیگه راجب رابطه حرف نمیزنم چون من همش راجب رل قبلیم حرف میزدم بش برخورد