2777
2789
عنوان

ببینید سه تا زن چه خووونی به پا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 51 پست
خب به نظر خودت حرف خوبی زده بودی؟؟؟ 

معلومه که حرف خوبی زده،کسیکه کرونا بگیره،جرم که  نکرده که نگه

ولی اگه نگه ،بقیه ممکنه رعایت نکنن،وازش بگیرن،بعد بدن یکی ضعیف ترباشه واون فوت کنه،اونوقت عذابش تا اخر عمر میمونه واسه طرف

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم جمله ت قشنگ نبود منم بودم ناراحت می شدم. البته حق با شماست. ولی اونا هم زیاد کشش دادن. شما هم که میدونستی اخلاق اونا رو حالا چیزیه که شده اگه می تونی دور خاله هات خط بکشی که قطع ارتباط کن اگرنه که مجبوری عذرخواهی کنی

همین استوری گذاشتنا همه رو ریخته بهم

چرا مستقیم ب همسایتون نگفتی ازشون دلگیرین ک کرونا داشتن و مخفی کردن؟ لازم بود تو استوری همچین چیزید مطرح کنی؟باور کن نبود...هرکی جای خالت بود ناراحت میشد و ب خودش میگرفت. بعدم ادبیاتت ادبیات خوبی نبوده

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
معلومه که حرف خوبی زده،کسیکه کرونا بگیره،جرم که  نکرده که نگه ولی اگه نگه ،بقیه ممکنه رعایت نک ...

خب باید استوری بزاره بگه بیشعور بعد به خاله ش بگه خب اگه قایم کردید پس هستید؟؟!!! مگه قراره ایشون سطح شعور مردمو تعیین و ابلاغ کنه؟؟!!!!

کلی گریه کردم بابا سر همین حرفا اگه بزاریش ماشین میگیره میاد در خونمون خون ب پا میکنه  ه ...

قشنگ توضیح میدادی.که همسایه مون که با ما رفت و آمد داره کرونا داشته نگفته مامان گرفته.واسه همین ازشون دلخور شدم اونا رو نوشتم.بگو شماها‌که دور هستید چه بگید چه نگید چه فرقی به حال ما داره

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
چهار تخمه  اویشن  سوپ  دیزی  مراقبت فراوان  روحیه  گرمیجاتتتت فق ...

مرسی عزیزدلم 

درضمن دیگران برات انقد مهم نباشن بدرک ک کج فهمیدن والا بخدا نیاز ب توصیح نیس ففط در یه جمله بگو حق باشماست وبعدهم بلاک😎

کاش خاله هاتو از لیست استوری خارج میکردی

از قدیم گفتن حرفو بندازی زمین صاحبش بر میداره اگه خالش کارشون زشت نبود ب خودشون نمیگرفتن الان باید ب همدیگه کمک کنیم تا کسی دیگه در آتیش نسوزه یعنی چی قائم میکنن آخه حقش بوده 😂😂

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم😔😔🙏
به نظرم اگه همون اول به خالت توضیح میدادی که منظور وضعیت شما نبودی دیگه این جریان ها هم پیش نمیومد

بخدا گفتم...اونم با بهترین زبون

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

از قدیم گفتن حرفو بندازی زمین صاحبش بر میداره اگه خالش کارشون زشت نبود ب خودشون نمیگرفتن الان باید ب ...

دقیقا همینو به اون خالم ک پیام داد گفتم 

ن اونی که شوهرش چیز بود

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم