2777
2789

من از جمله آدماییم که به شدت از کشیدن دندون ترس داشتم و هیچوقت دندونپزشکی نمیرفتم.تا اینکه حدودا یه سال پیش دندون های عقل بالاییم رشد کردن و کل دندونامو بهم ریختن و کج و کوله کردن...بالاخره بعد از کشمکش های فراوان با خودم دو هفته پیش رفتم دکتر و برای شنبه ی این هفته یعنی پریروز بهم نوبت داد که برم و یکی از دندونامو بکشم یکیشو هم یه هفته بعدش یعنی شنبه ی آینده بکشم

نگم براتون که تو این چند روز چی کشیدم از استرس تا اینکه شنبه ی موعود فرا رسید و پریروز با مامانم رفتم دندونپزشکی

از شدت استرس عرق سرد کرده بودم و چشام سیاهی میرفت وقتی رفتم زیر دست دکتر اینقد واضح میلرزیدم که دکتر متوجه شد یه عالمه باهام حرف زد جوری که وقتی آمپول بی حسی رو زد هیچی حس نکردم وقتی استرسمو دید گفت پاشو برو صورتتو بشور از مطب برو بیرون بچرخ و دوباره برگرد

خلاصه رفتم و برگشتم ولی استرسم کم نشد چشام دو دو میزد ولی از خجالت چیزی نگفتم و رفتم رو صندلی و دکتر اومد یه آمپول دیگه زد به لثه م...بعدش هی باهام حرف میزد و میگفت هیچی حس نمیکنی بهت قول میدم فقط فشار دستمه اصلا نترس خلاصه یه فشار داد و دندونمو درآورد و یه گاز گذاشت روش و گفت تا یه ساعت فشارش بده بعد درش بیار و یه ژلوفن بخور...باورتون نمیشه از فرط استرسی که داشتم ضعیف شده بودم جوری که وقتی از جام بلند شدم سرم گیج رفت و همونجا افتادم...آبروم رفت... منشی های دکتر خدا خیرشون بده اومدن بغلم کردن بردن تو یه اتاق رو تخت خوابوندنم تا یکم حالم جا اومد... وقتی اومدم خونه و گاز رو از دندونم درآوردم همش منتظر بودم شدید خونریزی کنه و درد بگیره ولی خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاد...ژلوفن خوردم و یه بستنی بعدشم تخت تا صبح خوابیدم... الانم دو روز گذشته واقعا از اینکه این همه استرس داشتم احساس شرمندگی میکنم... منتظرم شنبه برسه برم از شر اون یکی دندون هم خلاص بشم... گفتم تجربمو باهاتون به اشتراک بذارم که اونایی که مثل منن بخونن و متوجه بشن واقعا چیز سختی نیست و به خدا توکل کنن و برن دندونشونو بکشن... راستی حتما یادتون باشه بعد از کشیدن دندون به هیچ عنوان تف نکنین و آب دهنتون رو قورت بدین اوایلش یکم ناخوشاینده بخاطر طعم خون ولی زود عادی میشه و اینکه تا چند روز سوپ و بستنی بخورین و از خوردن غذاهای سفت اجتناب کنین.روزی دو سه بار هم با آب نمک غرغره کنید...

بعدشم اگه منو یادتون موند دعام کنید😚

منم میخواستم عصب کشی کنم سکته میکردم خودم تزریقاتی بودم برداشتم بیحس کننده اسپری کردم به لثه ودندونم راااحت رفتم عصب کشی کردم اصلااا چیزی متوجه نشدم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای عزیزم من عییییین توام جرعت نکردم برم هنوز خ میترسم😥

اصلا نترس بخدا یاد استرسایی که داشتم میفتم خندم میگیره و یاد از حال رفتنم تو مطب میفتم شرمنده میشم😪

عزیزم میشه بگی هزینت چقدر رفت منم باید بکشمشون تازه یکیشون نصفه رشد کرده بقیش زیر گوشتشه همش عفونت میکنی😑 نکنه جراحی بخواد

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
اصلا نترس بخدا یاد استرسایی که داشتم میفتم خندم میگیره و یاد از حال رفتنم تو مطب میفتم شرمنده میشم😪

از درد پریودی دارم میمیرم اومدم تایپیکت و خوندم به اسرار خودم هم ترسم بریزه هم برا یه دقیقه دردم یادم بره آنقدر کش دادم تا داستان رو خوندم خدا می‌دونه دارم میمیرم

عزیزم میشه بگی هزینت چقدر رفت منم باید بکشمشون تازه یکیشون نصفه رشد کرده بقیش زیر گوشتشه همش عفونت م ...

با دفترچه ی تامین اجتماعی دندونی ۱۵۰ میکشید

منم دندون های عقل پایینیم هردوتاش نهفتست دکتر گفت جراحی لازم داره و باید بری پیش جراح فک برات انجام بده

ولی من گفتم تا اذیتم نکرده انجام نمیدم فعلا کاری بهشون ندارم

منم چار تا عقلمو باید بکشم دارم کج میشم از کرونا میترسم

منم استرس کرونا رو داشتم ولی دل رو زدم به دریا و رفتم مطب

دندونام داشتن رو هم سوار میشدن دیگه 

مطب های خلوت برو 

من اینجایی که رفتم منشیش گفت خودمون تماس میگیریم سر ساعت بیاین وقتی رفتم هیچکس نبود 

کار من که تموم شد زنگ زد به مریض بعدی

منم دیروز عصب کشی کردم دارم از درد میمیرم

برای عصب کشی اون سوزن رو چند بار پشت سر هم می‌کنند تو ریشه ها در میارن تا همه عصبها از بین بره الان انگار لثت آب لمبو شده است درد می‌کنه باید روزی دو یا سه بار آب نمک کنی که آقا سفت بشه تا دردش کمتر بشه شیر و ماستم یادت نره بخوری

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎