2777
2789
عنوان

اشتباهه محض😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 34 پست
منم دو سال پیش کراتینه کردم خیلی ریزش گرفتم ولی خیلیا انجام دادن و ریزشم ندارن...موادمم درجه یک بود ...

شانسه خاهر همه بم میگفتن خوشبحالت چ موهایی داری😩الان ببین چیشد دگ مثه چی پشیمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۸ ماه کامل صاف بود  من چند سال پیش انجام دادم خانمه عالی بود خودش دوبی سالن داشت  مواد ...

چه خوب! من موهام جنسش وزه خیلی دوست دارم صاف بشه نمیدونم چیکارکنم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
چندوقته کردید؟دوباره وز شده؟ 

تا ۹ ماه ک کامل صاف بود تا ۲ سال هم هر جی رنگ میزاشتم  بازم صاف بود مثل قبل نمیشد اصلا  نه اصلا وز نشد بعدش 

دیگه کمکم موهامو کوتاه کردم و  ناپدید شد 

شانسه خاهر همه بم میگفتن خوشبحالت چ موهایی داری😩الان ببین چیشد دگ مثه چی پشیمونم

دقیقاااا منم🙄

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍
بعد کراتینه شامپو خاصی میزدی ؟ باید چه کارایی کرد ؟ 

اره چند سال پیش ۲ تا شامپو بهم داد ۱۴۰ الان حتما خیلییییی گرونتر شده   

نباید اصلا استخر بری بعد حموم باید سشوار بکشی 

برا من قرنطینه نداشت  اصلا تا ۳ روز بعدش ک رفتم حموم 

۲ تا شامپو بود  یدونه میشست اونیکی ماسک 

چه خوب! من موهام جنسش وزه خیلی دوست دارم صاف بشه نمیدونم چیکارکنم

حتما انجام بده ولی جای عالی برو  جای بد بری موهات بدتر شه دیگه عذاب وجدان‌میگیری 

بخدا من بالا ۵ بار موهامو رنگ کردم بازم موهام صاف بود

حتما انجام بده ولی جای عالی برو  جای بد بری موهات بدتر شه دیگه عذاب وجدان‌میگیری  بخدا من ...

خیلی میترسم ریزش بگیرم جای معتبرم نمیشناسم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

ولی برو یه ازمایش بده

شاید کمبود ویتامینه الان خیلی شایع شده

اگه نبود برو دکتر پوست و مو یه آمپولایی هس دقیق یادم نیس چی میگن بهش 

رو پوست سر تزریق میشه از ریزش جلوگیری میکنه

خیلی باید تحقیق کنی فقط حواست باشه ریزش نگیری موهایی ک ا دس رفته جبرانش خیلی سخته

به ریسکش نمیارزه