۵۰۰ گرم آرد که معادله با ۵ لیوان فرانسوی
۳ تا تخم مرغ
روغن نصف لیوان
اب یا شیر ولرم یک لیوان
یه قاشق سر پر مایه خمیر
شکر یک لیوان .بسته به خودتو داره
ارد رو الک کن .مایه خمیر رو با یه قاشق شکر بریز تو تو لیوان و یکم اب بریز روش .اب ولرم باشه .بذار جای تاریک تا قشنگ بالا بیاد
تخم مرغ شکر اب یا شیر روغن رو همه رو مخلوط کن
بعد مایه همسرت رو اضافه کن ...ارد رو کم کم به مواد اضافه کن .اینجاست خیلییییییییی مهمه که ارد زیاد نریزید
که خمیرت خفه نشه .تا جای ارد بریز که لیاقتش رو از دست نده .بعد خیلی ورز بده .یکساعت استراحت بده به خمیرت .بعد یک ساعت قالب بزن .بعد بذار تو روغن تا سرخ بشه
برای کرم روشن . یه استکان ارد و یه استکان شکر و یه استکان آب و یکم اب لیمو بریز تو ظرف و رو حرارت بذار تا کم کم سفت بشه .زیاد سفت نشه