2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراز نشست خیلی خوبه

یا اینکه کامل به پشت رو زمین دراز بکشید ابتدا هر دو پا رو به مدت ۱۰ دقیقه بالا و پایین میبرین

بعد تو همین زمان هر کدوم از دو پا

بعدش همزمان با خم کردن پاتون . اونا رو بالا میارین هر روز ۴۰ دقیقه انجام بدید نتیجشو میبینین

شربت تخم شربتی هم خوبه چون معده رو پر میکنه کمتر احساس گشنگی میکنید

دراز نشست خیلی خوبه یا اینکه کامل به پشت رو زمین دراز بکشید ابتدا هر دو پا رو به مدت ۱۰ دقیقه بالا ...

عزیزم اون ورزشارودارم ازیوتیوب فقط بنظرت فقط شکم روکوچیک میکنه یاروبقیه بدنم تاثیرداره نمیخوام لاغرشم

عزیزم اون ورزشارودارم ازیوتیوب فقط بنظرت فقط شکم روکوچیک میکنه یاروبقیه بدنم تاثیرداره نمیخوام لاغرش ...

فقط رو دور کمر و شکم تاثیر داره 

له له پونز که پیجش تو اینستا هست تو دوماه انجام داده نتیجشم گذاشته عالیه ویدیوشو تو یوتیوب سرچ کنین هست فک کنم

وزنت که عالیه من قدم 160 وزنم 85 دور شکمت چنده؟ من قبله بارداری حدود 70 بود شد 122 الان 98

وای نه شماوزنت خیلی زیاده دروشکمم نمیدونم چنده من بعدزایمان۱۶کیلوکم کردم الان میخوام بشم۶۰