2777
2789

دخترم الان 5ماه و ده روزشه

تا3ماه پریود نشدم.بعدازاون دوماه شدم اما اصلا علائم نداشتم یهو میدیدم پری شدم

حالا موعدسومین ماه گذشته و من هنوز نشدم. خیلی هم دل درد دارم

بی بی چکم زدم منفی بود علائم حاملگی هم ندارم

اما دلدردو لگن درد دارم

کسی بوده اینجور باشه طبیعیه؟؟ 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواظب باش منم تا ۱۷ماه نشدم یهو دیدم دوماهه حاملم

آخه بی بی چک زدم منفی بود

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
عزیزم سوالتو میتونی از خواهرم بپرسی کارشناس ماماییه و رایگان مشاوره میده اینم پیج اینستاش: samira.s ...

اینیستا ندارم گلم 

چه زود پریود شدی.من دخترم پنحماهشه هنوز نشدم

آره ولی نه دلدردو نه کمر درد هیچی نداشتم موقعش

اما حالا که نشدم خیلی دل‌درد دارم

منم اینجوری شدم

یعنی طبیعیه مشکلی نیست

عزیزم من خودم که بچه ندارم ولی دختر خالم اینطوری بود رفت دکتر گفت بچه درشت بوده رحمش پاره شده رفت عم ...

نه خب بچش 5 ماهشه اگه چیزی بود همون اوایل نشون میداد گلم

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
آره ولی نه دلدردو نه کمر درد هیچی نداشتم موقعش اما حالا که نشدم خیلی دل‌درد دارم

من 52 روزه زایمان کردم الانم از دیروز لکه بینی دارم نمیدونم پریود شدم یا نه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht