چله حدیث کسا داریم به نیت سلامتی و ظهور حضرت مهدی(عج) و حاجت های شخصی، ان شا الله که به حاجت هامون برسیم ثواب این چله رو هدیه میکنیم به سید الشهدا (ع)و تمام شهدای عزیز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیامبراکرم(ص) فرمودند: «این خبر در هر محفلی از شیعیان که آن جا هستند یادآوری شود، و در بین آنها اندوهگینی باشد، خدا ناراحتی و غمش را بر طرف می کند و درصورتی که حاجت مندی باشد خداوند حاجتش را رفع می کند».
خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..