2777
2789
عنوان

پردنیزولون در بارداری

82252 بازدید | 146 پست

سلام همراهان نی نی سایتی،کسی بوده به خاطر مشکل ایمنی و سقط مکرر ،قبل از اقدام و هم چنین در طول بارداری پردنیزولون خورده باشه؟؟؟ روی سلامت جنین یا بچتون تاثیر منفی نزاشته؟قراره برای اقدام پردنیزولون رو شروع کنم ولی نگران عوارضش روی جنین هستم

پرزنيزولون در بارداري منع مصرف نداره نگران نباش بزشك هستم

واقعا راست میگید؟؟؟؟ آخه دکترم داروهای دیگه رو تلفنی شروع کرد ولی پردنیزولون رو گفت حتما باید حضورت شروع کنم، در موردشم مطلب خوندم دیدم نوشته ممکنه باعث مشکلاتی مثل لب شکری شدن جنین بشه واسه همون خیلی نگرانم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا راست میگید؟؟؟؟ آخه دکترم داروهای دیگه رو تلفنی شروع کرد ولی پردنیزولون رو گفت حتما باید حضورت ...

ببين عزيزم هيچ دارويي وجود نداره بدون عارضه صددرصد بشه

اين دارو چون بايد كم كم شروع بشه و كم كم قطع بشه

و سود و ضرر ميسنجن

مثلا داروي اصلا بيماران روماتيسم و لوپوس... تو بارداري همين هست من نميدونم چرا ميخوان شروع كنن ولي هيچ منع مصرف بارداري نداره

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
منم همینو خوندم خیلی نگرانم کرده شما باز هم تحقیق کردی؟

من خواهر شوهرم دکتر داروسازه رفرنس اصلیشو نشونم داد که ترجمش این طوری بود که تو موش ها شکاف کام ایجاد کرده ولی در مورد انسان هنوز تحقیقات کامل صورت نگرفته و پردنيزولون زماني بايد در دوران بارداري استفاده شود كه خطر جنين رو تهديد كنه.به قول خواهر شوهرم بايد ببيني ضررش بيشتره يا منفعتش بعد يه چيزي هم که گفت
اينكه خيلي كاربردا تجربيه از لحاظ باليني تاييديه نداره

منم همینو خوندم خیلی نگرانم کرده شما باز هم تحقیق کردی؟

از کلینیک ناباروری ابن سینا هم پرسیدم اونا هم گفتن مشکلی نداره و یه درمان روتین برای سقط مکرره و تا حالا تو مرکز ما مشکلی گزارش نشده،البته من منظورم پردنیزولون ۵ هستش، الانم تو یه گروهی عضو شدم که همه مشکلات ناباروری یا سقط مکرر دارن ،اکثر اونایی که مشکل ایمنی دارن دکتر براشون پردنیزولون داده،تو همین نی نی سایت هم گشتم دیدم خیلیا پردنیزولون مصرف کردن و خداروشکر بچه هاشون سالم به دنیا اومدن، یه نفر هم بهم گفت که از دکترش پرسیده و دکترش گفته دوز ۵ برای بارداری ایمنه ولی من حتی دیدم که بعضیا تو بارداری روزی دوتا هم مصرف کردن یعنی دوز ۱۰ و مشکلی به وجود نیومده،با قرار دادن همه ی اطلاعات کنار هم ،منم مصرفشو شروع کردم دیگه توکل به خدا انشاالله مشکلی به وجود نمیاد

از کلینیک ناباروری ابن سینا هم پرسیدم اونا هم گفتن مشکلی نداره و یه درمان روتین برای سقط مکرره و تا ...

ممنون عزیزم صحبتهای شما هم یکم دلگرمم کرد

من دیروز هم از بک دکتر اشنا که متخصص زنان هست پرسیدم گفت بخور 

شما چه دوزی دکتر داده بهتون ؟

ممنون عزیزم صحبتهای شما هم یکم دلگرمم کرد من دیروز هم از بک دکتر اشنا که متخصص زنان هست پرسیدم گفت ...

به من پردنیزولون ۵ داده ولی هفته ی اول شروع ۴ تا باید میخوردم ،هفته دوم ۳ تا و هفته ی سوم ۲ تا و از هفته ی چهارم هم روزی یه دونه باید بخورم و بعد از چند ماه روزی نصفه میشه

سلام خانومی من هم مشکل ایمنی دارم سی دی مارکرهام بالاست.انا دکتر بهم برای اقدام قرص نداد گفت بعد از بارداری بیا.شما هم سی دی مارکرهاتون بالا بود؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.
سلام خانومی من هم مشکل ایمنی دارم سی دی مارکرهام بالاست.انا دکتر بهم برای اقدام قرص نداد گفت بعد از ...

سلام عزیزم. منم یکی از سی دی مارکرهام بالاست واسه همون پردنیزولون رو برای اقدام داد و احتمالا بعد از بارداری هم بهم‌ سرم بده 

سلام عزیزم. منم یکی از سی دی مارکرهام بالاست واسه همون پردنیزولون رو برای اقدام داد و احتمالا بعد از ...

کدوم سی دی مارکرتون بالاست؟

برای من cd19 از رنج نرمال بالاتره

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.