2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه تمام چطوری بر میدارن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ده بیست تومن کمتر از قیمت تابلو برمیدارن که اونم چون هر روز داره بالا میره پس ضرر نداره مخصوصا توی ط ...

اهان پس اینجوریه کلا مثل طلاس .اخه مثلا زده یک گرمی بعد یک میلیون دویست.گفتم گرون نباشه چرا یک گرمه بعد اینقد پولش یا ربطی نداره؟

اهان پس اینجوریه کلا مثل طلاس .اخه مثلا زده یک گرمی بعد یک میلیون دویست.گفتم گرون نباشه چرا یک گرمه ...

این همون حباب حباب هست که میگن😁سکه تمام هم هشت گرم هست ولی  بیش از دو تومان اختلاف قیمت داره دیگه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تو گرمی چند  خریدی چند فروختی ؟گرم طلا؟

من پارسیان میخرم گاهی .گرون تر ک میشه میفروشم .طلا زیاد نگه نمیدارم . دوتا ۵۰۰ سوت میخریدم میشد ۱گرم . موقع خرید ۲۰ تومن میکشن روش . فروششم چون طلا میره روش ضرر نداره اصلا .۱۰ کمتر برمیدارن.۴تا داشتم فروختم ی گوشواره خریدم😊

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
من ۱۰دارم به نظرتون طلا بخرم  یا صبر کنم

ما هم همین طوریم

ی وام گرفتیم واسه ی کاری کنسل شد

الان ده تومن داریم تا اومدیم بجنبیم از هفتصد تو ی هفته شد هشتصد

الانم موندیم بخدا😞

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞