2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحظه لطفا یعنی کروناس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 55 پست
ن بابا جدی نگیر این حرفارو فقط گلو درد سرفه حایی نرو بیماریه خطرناکیه من ک کلا تو خونخ ام

چ میدونم من غیرازدکترجایی نرفتم اونم که مجبورم دوباره برم شوهرم میگه پاشوبرو دکترمیترسم نمیدونم چکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه من ازتصورش هم میترسم

منم همینطور😭

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

وای اگ بارداری چرا مراقب نبودی کجا رفتی ک با کسی ک کرونا داشته هم کلام شدی تو الان باید تو قرنطینه ب ...

خونه مادرشوهر تازه فهمیدن سرطان داره رفته بودم دیدنش که جاریمم اونجا بود دیروز خواهرشوهرم بهم زنگ زد که جاریم کرونامثبت شده 😑

میاد .....روزااااای خوب  
ممنون میشم خبربدی نگران نباش ایشالا که منفیه

من رفتم ظهر تست دادم نمیدونی چقدر شلوغه صف طولانی یعنی ادم اگه کرونا هم نداشته باشه این جور جاها کرونا میگیره🙍🤦

تست دقیقش این طوریه که با یه گوش پاکن فقط بلند تر یک بار ته حلق میکنن که یکم حالت تهوه میگیره ادم بعد اون، با یک گوش پاک کن دیگه ته بینی میکنن و یکم فشار میدن و میچرخونن در کل اینی رو که تو یه بینی میکنن درد داره برای بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر بستگی به این داره بینی بسته باشه یا نه ولی از من زیاد درد نداشت تست خون هم هست که خیلی دقیق نیست 

امیدوارم شما زود خوب شی که نیازی به انجام این کارا نداشته باشی

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir
من رفتم ظهر تست دادم نمیدونی چقدر شلوغه صف طولانی یعنی ادم اگه کرونا هم نداشته باشه این جور جاها کرو ...

خیلی ممنون عزیزم که خبردادین انشالله تست شماهم منفی باشه وحالتون بهترشه بازم ممنون🙏🙏

خونه مادرشوهر تازه فهمیدن سرطان داره رفته بودم دیدنش که جاریمم اونجا بود دیروز خواهرشوهرم بهم زنگ زد ...

انشاالله تو کرونا نگرفتی خیلی مواظب خودت و نینیت باش انشاالله به سلامتی زایمان کنی