2777
2789

عرضه اولیه سهام وپویا (سرمایه گذاری پویا )

زمان عرضه 4 شنبه چهارم تیرماه 1399  ساعت 10 تا 12/30 بصورت آنلاین.

البته در قسمت پیامهای همان روز دقت کنید ممکن است ساعت عرضه تغییر کند.

ثبت سفارش خرید بصورت آفلاین در بعضی کارگزاری ها از امروز دوشنبه فعال میشود.

فرقی بین فردی که امروز یا 4 شنبه خرید کند وجود ندارد و بهمه مساوی سهام می دهند.

قیمت خرید 4100 ریال بنویسید.

سقف تعداد سهام برای خرید 300 سهم اعلام کرده اند که نیاز به 1250000 ریال پول دارد.

اما من 180  سهم سفارش خرید میزارم که نیاز به 750000 ریال پول دارد.

بیشتر از این نمی دهند.

اونایی که کارگزاری مفید هستند باید توافقنامه خرید عرضه اولیه را تایید کنند و اگر کد بورسی خودشون را شارژ کنند خودکار کارگزاری براشون خرید میکند.بمقدار پولتون خرید میکند.

بقیه کارگزاری ها اگر آفلاین فعال شده باشد سفارش آفلاین بذارید و اگر آفلاین ندارید باید 4 شنبه طبق ساعت آنلاین سفارش بذارید.

اگر مشکلی دارید و تازه ثبت نامی هستید برید کارگزاری بهتون کمک میکنند.

کارت بانکی رمز پویا برای پرداخت وجه الزامی است.

اگر پول کم دارید میتوانید به میزان پولی که دارید خرید کنید.قیمت 4100 ریال را که نوشتید بعدش کنار قسمت حجم یا تعداد یک ماشین حساب است اونجا پولتون را بنویسید خودش تعداد  را بهتون نشان می دهد.

چند نکته:

اول کارشناسان میگویند شاخص بورس تا آخر تیرماه تا حدود  1470000 واحد میرسد. این چند روز آینده بازار منفی و اصلاحی میشود چون شاخص بورس و بیشتر سهم ها رشد خوبی داشته اند بعد اصلاح دوباره بورس بالا خواهد رفت البته همه سهم ها بالا نمی روند.

بیشتر کارشناسان  از ریزش بورس در مرداد ماه صحبت میکنند.البته بورس ایران قابل پیش بینی نیست.اما مواظب سرمایه هاتون باشید.

دوم برای فروش سهم هاتون رو سهم در پرتفو یا سبد سهام کلیک کنید قیمت را به ریال بنویسید و تعداد سهامی را که خریدید را هم در قسمت تعداد یا حجم بنویسید و فروش بزنید.مشکلی داشتید بروید کارگزاریتون بهتون مشورت و کمک میکنند.

سوم بدون مشورت خرید نکنید چون قیمت ها زیاد بالا آمده و ممکن است ضرر کنید حتما آموزش بروید.

چهارم واریز وجه و شارژ کردن را بعد از ساعت بازار انجام دهید.معمولا صبح ها سامانه ها شلوغ است و خطا میزند.

ببخشید یک مدت است دیر به دیر میام.یکم حالم خوب نبود.دوستانی که تجربه دارند جای من به دیگران مشورت بدهند ممنون میشوم.چون نمیرسم جواب همه را بدهم.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

ممنون از اطلاعت عزیزم 

اگه میشد با عکس اون ماشین حساب رو توضیح بدین ممنون میشم❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از اطلاعت عزیزم  اگه میشد با عکس اون ماشین حساب رو توضیح بدین ممنون میشم❤

سلام راجع به ماشین حساب.....ببینید وقتی می‌خواهید سهمی رو با یه مبلغی بخرید و بفروشید برای محاسبه راحت تر تعداد.  رو ماشین حساب میزنید و مبلغ مورد نظرتون رو وارد میکنید خودش تعداد سهم ها رو  براتون محاسبه می‌کنه توی تایمز غیر از ساعت کاری بورس امتحان کنید تا براتون جا بیفته

سلام راجع به ماشین حساب.....ببینید وقتی می‌خواهید سهمی رو با یه مبلغی بخرید و بفروشید برای محاسبه را ...

سلام گلم 

ممنونم عزیزم

اصلا نمیدونم کدوم ماشین حسابه😦

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من کد بورسی گرفتم و در سجام احراز هویت کردم ولی هنوز در کارگزاری احراز هویت نشدم.میتونم عرصه اولیه ب ...

نه

اول باید کد بورسی بگیرین بعد💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

چطور کد بورسی شارژ میشه

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

سلام من از بورس هیچی نمیدونم می خوام فعالیت کنم چه جوری شروع کنم؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

سلام عزیزم ممنون بابت اطلاعاتی که دادین 

من دو هفته پیش رفتم برای ثبت نام کد بورسی .همه کاراشو انجام دادم .هنوز کد بورسی من نیومده؟؟ از کجا باید بفهمم که اونده یا نه .اخه پیامکی روی گوشیم به این مضمون که این کد بورسیته نیومد..چند تا پیامک دیگع اومد ولی اون نبود.بعد دوست دارم عرضه اولیه ثبت نام کنم چطوری؟ توی چه سایتی باید برم .من هیچی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید تازه وارد تازه واردم

معبودم شکرت 💝