2777
2789

میخوام چله ی دعای یستشیر بردارم که میگن واسه بخت گشایی خوبه هر کی میخواد اسم و فامیلشو بگو تا به نیتش بخونم اگه کسیو میشناسیدم اسمشو بگید شما هم برام صلوات بفرستید

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که خواستگار زیاد ولی بی کیفیت دارن چی    

اونا باید دعای خواستگار با کیفیت HD بخونن😂

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
من شوهر دارم،میشه برا خوشبختیم بخونی؟

اره عزیزم‌اسمتو بگو