یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💚ماه را گم نکنی...!💚 جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻 به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
مرسی عزیزم خدا بهترینا رو سر راهت قرار بده انشالله
فدات بشم عزیزم ممنونم دعا کن به عشقم برسم😔🙏🏻
💚ماه را گم نکنی...!💚 جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻 به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
مرسی عزیزم از هر طرف زندگیمو جمع میکنم از یه طرف دیگه میلنگه 😢خسته شدم
زندگی همینِ دیگه ، اروم باش و کمتر فکر و خیال کن ، از اعماق وجودت به خدا پناه ببر و بگو خدایا به خودت سپردم ، یادت نره همیشه بابت کوچکترین چیزهایی که داری شکرگزاری کن تا بیشتر و بهتر بدست بیاری و زندگیت اروم بشه گلم
زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شورگهی تلخ گهی شیرین است
زیاد خداروشکر میکنم ولی بد قلقی های شوهرم زندگی رو به کامم تلخ کرده هزار تا گیر و گور تو زندگیم هس با همش کنار اومدم جز اخلاق شوهرم که گند زده به همه چیز
تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍