2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیاطی میکنم. اندک درآمدی دارم ولی خوب قابل توجه نیست. ولی برای خودم پسرم و همسرم خیلی لباس میدوز ...

عزیرم شما که تجربه داری  میخام بدونم به زحمتش می ازه که برم دنبالش کلاس و اینا .تو خونه خیاطی میکنی

لطفاااا لایک نکنید لطفاااا
من خیاطی میکنم. اندک درآمدی دارم ولی خوب قابل توجه نیست. ولی برای خودم پسرم و همسرم خیلی لباس میدوز ...

میشه به عنوان منبع درامد روش حساب کرد یا نه همه میگن بیخود وقت و پولتو نزار میزنن تو ذوق ادم شما که تجربشو داری به نظرت اینکارو بکنم یا نه الان یکم بلدم د حری ک لباس ساده از روی الگوهای اماده بدوزم ولی اصولیشو میخام برم کلاس یهد بگیرم

عزیرم شما که تجربه داری  میخام بدونم به زحمتش می ازه که برم دنبالش کلاس و اینا .تو خونه خیاطی م ...

اگه علاقه داری و دوست داری خیاطی کنی برو دنبالش و یاد بگیر.حداقل مزیتش اینه که برای خودت و اطرافیانت میتونی خیاطی کنی.

ولی اگه صرفا بخاطر درآمد میخوای بری خوب قضیش فرق داره.

درآمدی به اون صورت نداره برای یک خیاط تازه کار.

بله من تو خونه خیاطی میکنم ولی خوب هستن خانمایی که کارگاه دارن مزون دارن و درامد خوبی هم دارن.

میشه به عنوان منبع درامد روش حساب کرد یا نه همه میگن بیخود وقت و پولتو نزار میزنن تو ذوق ادم شما که ...

بله میشه به عنوان منبع درامد روش حساب کرد ولی نه به این زودی...

وقت میبره تا خیاط ماهری بشی و مشتری پیدا کنی.

اگه دوست داری و استعدادش رو داری وقت بذار یاد بگیر به هر حال بلد بودنش خیلی بهتر از بلد نبودنش  هست.

خیلی علاقه دارم ولی خوب دو دلم .مثلن به خودم میگم حتی اگه مشتری هم نداشتم خودم الگو بازاری اماده و پارچه توپی  میخرم شلوار میدوزم چهارتا سایز پر فروش و میدوزم میفروشم اینور اونور

خیلی علاقه دارم ولی خوب دو دلم .مثلن به خودم میگم حتی اگه مشتری هم نداشتم خودم الگو بازاری اماده و پ ...

اگه علاقه داری برو یاد بگیر عزیزم. هیچی مهمتر از این نیست که شما بری دنبال علایق خودت.

ببین پول درآوردن و درامد داشتن یه چیزیه و لذت بردن از انجام یه کار چیز دیگه ایه‌...

اگه علاقه داری برو یاد بگیر عزیزم. هیچی مهمتر از این نیست که شما بری دنبال علایق خودت. ببین پول درآ ...

واقعنننن کیف میکنم وقتی یک لباس میدوزم و تموم‌میشه

اگه علاقه داری برو یاد بگیر عزیزم. هیچی مهمتر از این نیست که شما بری دنبال علایق خودت. ببین پول درآ ...

هرچیم‌همه بگن بدرد نمیخوره ولی میرم دنبالش....ممنون عزیزم از راهنماییت

واقعنننن کیف میکنم وقتی یک لباس میدوزم و تموم‌میشه

پس حتما پیگیر شو و اصولی یاد بگیر.

شما یک خیاط خوب و با سلیقه خواهی شد.

ولی بدون یاد گرفتن خیاطی فقط با کلاس رفتن نیست.

باید بدوزی و بدوزی و بدوزی....

اگه برای هزینه کلاس مشکلی نداری و کار خاص دیگه ای هم انجام نمیدی که به اون کار لطمه بخوره حتما برو ی ...

ن کار دیگه ای بلد نیستم‌کم کمش اینه که برا خودمو دخترم لباس میدوزم اینم ی جور کمک خرجه دیگه

هرچیم‌همه بگن بدرد نمیخوره ولی میرم دنبالش....ممنون عزیزم از راهنماییت

چرا بدرد نخوره؟ چه حرفیه...

به درد میخوره خیلیم به درد میخوره.

من واقعا درک نمیکنم خانمایی رو که حتی درز بالش نمیتونن بدوزن.

یه خانم کدبانو باید از پس همه کارای خودش تا حدی بر بیاد.