2777
2789
بزرگ نیست وقتی بدونی همسرت الان کنار‌ یکی دیگه خوابه

الان تو به دلگرمی احتیاج داری اما خب کسی جز خودت ونی نی سایت وحرفی که الان من ناشناس بهت میزنم کس دیگه ای نیست،توالان تنها نیستی،بغل کردن ودلگرمی دادن هم مسکن موقته وفردا روز ازنو روزی ازنو 

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
واقعا!!!!!!چرا،اگه میدونی چرا کاری نکردی!بچه داری!همسرت چن سالشه

اشتباهاتت رو بپذیر وسعی کن راه حلی پیداکنی که بیشتر خودت راحت ترباشی تمام

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دخترم دوماهو ۲۰روزشه همسرم۳۵سالشه

😐چه اختلاف سنی زیادی،نمیدونم چرا بعضی از دخترا با یک مرد سن بالا ازدواج می کنند دوسه تا ازهمکلاسیهای خودم هم اینجورین،یکی دوتاشون بخاطر اصرار خانواده وپول طرف،یکیشون هم بخاطر حرف مردم،تو رو نمی دونم!ولی سعی کن ازین به بعد یکم فکر کنی،تو که گذشته رو نمیتونی کاری بکنی،نباید ازدواج می کردی که کردی،نباید بچه دار میشدی که شدی الان تو این مرحله کاری کن که مشکل بزرگتری سرت نیاد که اون موقع پشیمون بشی وبگی چرا امروز به فکر نبودم،درضمن روزت هم مبارک

😐چه اختلاف سنی زیادی،نمیدونم چرا بعضی از دخترا با یک مرد سن بالا ازدواج می کنند دوسه تا ازهمکلاسیها ...

مرسی روز شمام مبارک من یه عقد ناموفق داشتم که انتخاب خودم بود دیگ واس همسرم حق انتخاب نداشتم

مرسی روز شمام مبارک من یه عقد ناموفق داشتم که انتخاب خودم بود دیگ واس همسرم حق انتخاب نداشتم

یعنی بخاطر یک عقد ناموفق مطلقه شدی وازدواج کردی؟قبل ازعروسی وازدواج رسمی طلاق گرفتی؟چ؟ازدواج جدیدت بخاطر اصرار واجبار خانواده بود یا حرف مردم؟تو ازدواج جدیدت باکره بودی؟

یعنی بخاطر یک عقد ناموفق مطلقه شدی وازدواج کردی؟قبل ازعروسی وازدواج رسمی طلاق گرفتی؟چ؟ازدواج جدیدت ب ...

بله باکرده بودم تو دوران عقد به مشکل خوردیم رسمی طلاق گرفتم هم بخاطر حرف مردم هم اسرار خانوادم