2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره عزیزم  الان برنامه ی مفاتیح  رو از بازار دنبال کن و بخون

خیلی خدارو صدا زدم جوابمو نداد تو اوج جوونی و بچگی انقدر بهم مشکل داد انقدر عذابم داد من هنوز واسه این همه مشکل خیلی بچه ام 

خیلی خدارو صدا زدم جوابمو نداد تو اوج جوونی و بچگی انقدر بهم مشکل داد انقدر عذابم داد من هنوز واسه ا ...

توی زندگی همه ی ما سختی هست، من خودم الان تو شرایط خوبی نیستم اما امیدمو از دست نمیدم و بازم خدارو صدا میزنم

دلم داشت میپکید...

تو این جور مواقع فکر کردن به چون وچرا فقط حال ادمو بدتر میکنه هیچ وقت به چون وچرا فکر نکن فقط گریه کن یاراه برو 

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
اروم نمیشم هرکاری میکنم الان‌نزدیک به چهار ساعته

یه دمنوشی چیزی درست کن بخور وچشماتو ببند وبخواب فردا یکم بهتر میشی،مشکلت هرچی که هس اون بچقدر بزرگ نیس که نتونی بخوابی؟

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
یه دمنوشی چیزی درست کن بخور وچشماتو ببند وبخواب فردا یکم بهتر میشی،مشکلت هرچی که هس اون بچقدر بزرگ ن ...

بزرگ نیست وقتی بدونی همسرت الان کنار‌ یکی دیگه خوابه

واقعا!!!!!!چرا،اگه میدونی چرا کاری نکردی!بچه داری!همسرت چن سالشه

خیلی مسئله بزرگیه ولی تو الان حال روحیت خوب نیست بنظرم میاد سنت زیر ۲۰ باشه  واحتمالا ناخواسته ازدواج کردی ولی هرچی که هست چه تو مقصر باشی چه اون الان باید بخوابی تافردا بتونی تصمیم بگیری اگه میخوای تصمیم بگیری موقع تصمیم گرفتن فقط بخودت فکرکن وارامشت ودراینده اگه بخوای بخاطر خانواده،بچه،همسر و....ازخودت غافل بشی اون چیزایی که منتظرش نیستی سرت میاد