2777
2789

يك سال زندگيم ازين رو به اونرو شده يه راهي بازشده بود واميدواربه اينكه  اين روزاوساعتاي دردناك داره تموم ميشه ولي چن ساعته فهميدم يه گره افتاده به كارم كه تا حل نشه مشكلم حل نميشه ازتون خواهش ميكنم براي راه افتادم كارم براي برطرف شدن اين مشكل ازته دلتون برام دعا كنين دعاكنين فردا خبر خوبي بشنوم😔

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

ايشالا فردا خبر خوب بشنوي

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات صلوات فرستادم عزیز دلم⁦❤️⁩😘😘

فداي دل مهربونت دوست گلم💔

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ايشالا فردا خبر خوب بشنوي

خدا از دهنت بشنوه عزيزم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

ایشالا به چشم برهم زدنی حل بشه مشکلت .. دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست:*

دلگرم دعاهاتونم😘😘🙏🏻🙏🏻

عزیزم انشالله ک مشکلتون حل میشه امیدت به خدا باشه از کائنات طلبه اتفاقای خوب کن  برات هم دعا ک ...

خيلي خوبين خيلي 😭😭😭ممنونم از محبتت دوستم💔🌹

دعا میکنم از ته قلبم امضا منم بخونید بچه ها ممنون ❤

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
برات ایت الکرسی خوندم عزیزم انشاالله هر چی میخای بشه

حاجت روا شي عزيزم زحمت كشيدي😘🙏🏻

دعا میکنم از ته قلبم امضا منم بخونید بچه ها ممنون ❤

خدا حاجتتو بده عزيزم منم با دل شكسته م برات دعا كردم🌹🌹

دوستاي گلم اميدوارم به بركت دلاي مهربونتون من فردا خبر خوبي بشنوم منم نذر ميكنم با برطرف شدن مشكلم براي هرچي كه تو دلتون نيت داريد و حاجت داريد براي همه ي كسايي كه اينجا پست گذاشتن ١٤تا صلوات بفرستم تنتون سلامت باشه مهربوناي خوش قلب💋