2777
2789

شخصا با ادم پزو وافاده ای رفت امدنمیکنم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متم خیلی علاقه ای ندارم ، ولی بخاطر بچم که با بچش دوسته ، گاها همو می بیتیم

ببین اصصصصلا بهش توجه نکن پز اومد یه جوری برخورد کن انگار اون پیشت نیس اصلا

بعدشم بچه به مادرش میره هاااا!!!!!

nope👋🏻

خواهرشوهرم اینجوریه

اولا خیلی رو مخ بود، یکسره قیمت چیزایی که میخرید رو میگفت، حتی دوبرابر میگفت قیمتا رو

اما من فقط شنونده بودم، اصلا جواب نمی‌دادم، اصلا نمیگفتم مال من بهتره یا گرونتره یا منم از فلان چیز دارم! اصلااااا

بعد از یه مدت دید اهل این حرفا نیستم دیگه خیلی کمتر میگه، بقیه موارد هم با خونسردی کامل گوش میدم چون میدونم به گفتن این چیزا احتیاج داره و اینجوری خوشحاله

مابایکی دوستیم مرده یکسره پز

ماهم هرگزچیزی نمیگیم شایدچندبرابراون خرج کنیم بنظرم ندیدبدیدن وگرنه لزومی نداره هرکاری ک کردی وهرچی خریدی جاربزنی بقصدپزدادن

وخدایی که بشدت کافیست
خواهرشوهرم اینجوریه اولا خیلی رو مخ بود، یکسره قیمت چیزایی که میخرید رو میگفت، حتی دوبرابر میگفت قی ...

دقیقا منم میگم بذار خودشو پیشم خالی کنه طرف! 

واقعاهم برام مهم نیست واسه همین حرص نمیخورم فقط چون از آدمایی که زیادی مادیاتی هستن خوشم نمیاد حالم بد میشههه

ژاله ژوله هستم  خواهر امیر مهدی ژوله