2777
2789
عنوان

تجربه خودم از زگیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 21 پست
براهمسرم بود رو صورتش.کوچیک بود.ریز ریز دراورده.فقط یه بزرگ رو انگشتش

من الان نخ بستم.....موقع ک ی چیز بهش میخوره دردم میکنه..😥

برا همسرتون هم همینطور بود عزیزم

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان نخ بستم.....موقع ک ی چیز بهش میخوره دردم میکنه..😥 برا همسرتون هم همینطور بود عزیزم

نه خیلی.ولی خودمم یکی دارم الان روسینم😧بستمش چندروزه.خشک شده نیفتاده هنوز.خییییلیی جزیی درد داره.یعنی از1تا10بخوام نمره بدم1میدم.شاید چون خیلی کوچیکه و زودخشک شد اینجوریه اگه بزرگتر میبوداحتمالا دردمیگرفت

دردم از یار است و درمان نیز هم
نه خیلی.ولی خودمم یکی دارم الان روسینم😧بستمش چندروزه.خشک شده نیفتاده هنوز.خییییلیی جزیی درد داره.یع ...

مال من ک باز شد😫😫😫😫

با کلی دردسر بسته بودمش....

بازم ببندم یا نه.....

از داروخانه نمیشه چیزی تهیه کرد براش...

مال من ک باز شد😫😫😫😫 با کلی دردسر بسته بودمش.... بازم ببندم یا نه..... از داروخانه نمیشه چیزی ...

مارفتیم دکترپوست گفت لیزر فقط. خودمونم همین شیره انجیر رو امتحان کردیم خوب بود ولی میسوزوندو زخم میکرد.فقط هم رو کوچیکا تاثیر داشت.یعنی اونی ک بزرگ بودو رو انگشت بود اصلا ن میشد بستش نه شیره روش اثر کرد!

همسرمو میفرستم لیزر.فعلا درگیر درس هستیم وقت نمیشه ولی انشالله اخرای ماه بعد میره لیزر.اگه تااون موقع شما نرفته بودید بهتون میگم ک چطور بود نتیجه

دردم از یار است و درمان نیز هم
مارفتیم دکترپوست گفت لیزر فقط. خودمونم همین شیره انجیر رو امتحان کردیم خوب بود ولی میسوزوندو زخم میک ...

سلام عزیزم من زگیلم رواز بین بردم با نخ .،ریشه اش هم با سیر از بین بردم....

ممنون از تجربه تون"❤