7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم همونیام که بهزودی میرم و چار ماه نمیبینمش...رقصکنان خواهم رفت...
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
چشمت روشن منکه چهار روز شوهرمو ندیدم خواستم دق کنم😍❤
7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤