سلام دوستان من بخاطر شغل شوهرم دو جا زندگي ميكنم يعني تو دو شهر مختلف تَو شهري كه خانواده شوهرم زندگي ميكنن جهيزيه ام بوده كه همه وسايل برند سامسونگه دو تا تي وي سايد باي سايد اسپيلت ظرفشويي همه برند هستن ولي تو خونه ي كه شغل شوهرم تو اون شهره و تازه ساختيم و رفتيم توش چون از نظر مالي زير فشار بوديم وسايل در حد ضروري گرفتيم مثلاً يخچالمون رو ميني گرفتيم ولي حالا باهاش خيلي اذيتم هيچي توش جا نميشه 🤕ديروز شوهرم رفته يه يخچال فريزر معمولي مارك جنرال انتخاب كرده كه قراره فردا بريم بياريمش ولي الان ماركش رو سرچ كردم همه ناراضي 😢چيكار كنم من بدشانسي پشت بد شانسي
تو كف ني ني سايتي هاي كه از دم همه از جاري سرن موندم بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن 😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم نگرانی وناراحتی نداره باشوهرت برو مارک الکترو استیل بگیر قیمتش هم یذره از جنرال بالاتره ولی خب بهتره
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......